ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Renault Clio συνεχίζει αισθητά αναβαθμισμένο

Το Renault Clio συνεχίζει αισθητά αναβαθμισμένο

Η Renault παρουσίασε τη νέα, ανανεωμένη εκδοχή του best seller της Clio, που διακρίνεται από το νέο του εμπρός μέρος που το κάνει να δείχνει σαφώς πιο σύγχρονο και δυναμικό.

Ταυτόχρονα παραπέμπει στο ολοκαίνουργιο Austral, ενώ η νέα μάσκα συνδυάζεται τόσο με καινούργιους προβολείς και πιο εμφατικά LED φώτα ημέρας όσο και με έναν νέας σχεδίασης προφυλακτήρα.

Στο πίσω μέρος οι αλλαγές εντοπίζονται στη νέα εσωτερική σχεδίαση που έχουν τα φώτα καθώς και στο νέο τρισδιάστατο λογότυπο.

Που φυσικά δίνει το παρόν και στο εσωτερικό, όπου το πραγματικό νέο είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με διαγώνιο 7,0 ή 10,0 ιντσών. Η οθόνη αφής των 7,0 ή 9,3 ιντσών του συστήματος infotainment έχει με τη σειρά τους καινούργια γραφικά. Επίσης πλέον υποστηρίζεται τόσο το Android Auto όσο και το Apple CarPlay.

Η γκάμα των κινητήρων ξεκινά από τον ατμοσφαιρικό SCe των 1.000 κυβικών και των 65 ίππων και συνεχίζει με τους turbo TCe 95 και TCe 100 LPG που θα εξακολουθήσει να είναι η πιο δημοφιλής επιλογή.

Ενδιαφέρον είναι πως ο diesel των 1.500 κυβικών και των 100 ίππων δηλώνει και πάλι το παρόν, ενώ η κορυφαία επιλογή είναι το υβριδικό Clio 1.6 E-Tech 145.

Το ανανεωμένο Renault Clio θα είναι στη χώρα μας το φθινόπωρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ