ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Hyundai προχώρησε στην ανανέωση του i20

Η Hyundai προχώρησε στην ανανέωση του i20

Πόσο εύκολο είναι να ανανεώσεις ένα επιτυχημένο μοντέλο; Η απάντηση είναι μάλλον αναμενόμενη: καθόλου. Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι διαφοροποιήσεις και οι αλλαγές να είναι κατά κανόνα περιορισμένες και διακριτικές.

Αυτή τη λογική ακολούθησε και η Hyundai στην περίπτωση του υπερ-μίνι της i20. Που στη ανανεωμένη του εκδοχή θα είναι διαθέσιμο πρακτικά από το φθινόπωρο, ενώ θα διακρίνεται από το διαφοροποιημένο εμπρός το μέρος.

Με τη μάσκα και τον προφυλακτήρα να δημιουργούν ένα πιο δυναμικό σύνολο, ενώ τα LED φώτα μπροστά και πίσω έχουν νέο εσωτερικό σχεδιασμό. Η εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνεται από τα νέα χρώματα για το αμάξωμα και το καινούργιο design των ζαντών.

Στο εσωτερικό η οθόνη στον πίνακα οργάνων των βασικών εκδόσεων μεγάλωσε τις 4,2 ίντσες, ενώ οι πιο πλούσιες έχουν ψηφιακό πίνακα οργάνων με διαγώνιο 10,25 ιντσών.

Την ίδια διάσταση έχει και η οθόνη αφής του συστήματος infotainment, που πλέον έχει και περισσότερες δυνατότητες.

Οι κινητήρες της γκάμας του ανανεωμένου Hyundai i20 είναι οι τρικύλινδροι T-GDi των 1.000 κυβικών, που έχουν ήπια υβριδική υποβοήθηση 48V, αποδίδουν είτε 100 είτε 120 ίππους και συνδυάζονται τόσο με το εξελιγμένο χειροκίνητο κιβώτιο iMT των 6 σχέσεων είτε με αυτόματο 7 σχέσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ