ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το VW Golf R 333 είναι πολύ δυνατό και πολύ γρήγορο

Το VW Golf R 333 είναι πολύ δυνατό και πολύ γρήγορο

To 333 στην επωνυμία της νέας ειδικής έκδοσης του VW Golf, η οποία βασίζεται στο R Performance, φυσικά και δεν είναι τυχαία επιλογή.

Κάθε άλλο μάλιστα μιας και ο δίλιτρος τετρακύλινδρος TSI του VW Golf R 333 αποδίδει 333 ίππους και θα κατασκευαστεί σε 333 μονάδες. Γεγονός που εξασφαλίζει και τη συλλεκτική του αξία.

Φυσικά οι 333 ίπποι, που περνούν στην άσφαλτο μέσω όλων των τροχών και ενός συστήματος Torque Vectoring για έντονα δυναμικά χαρακτηριστικά, εξασφαλίζουν και πολύ καλές επιδόσεις.

Έτσι το 0-100 χλμ./ ώρα ολοκληρώνεται σε 4,6 δεύτερα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 270 χλμ./ ώρα, ενώ υπάρχουν και δύο επιπλέον προγράμματα οδήγησης. Τα Drift και Special που έχουν εξελιχθεί για το Nurburgring.

Αισθητικά το ειδικό αυτό Golf ξεχωρίζει χάρη και στο ειδικό κίτρινο χρώμα του αυτοκινήτου των φωτογραφιών μας, τις ζάντες των 19 ιντσών, της εξάτμισης Acrapovic με τα τελικά τιτανίου αλλά και της αναγραφής του "333" στις πόρτες.

Επίσης στο εσωτερικό υπάρχουν μπάκετ καθίσματα με επένδυση από δέρμα.

Όσο για την τιμή του VW Golf R 333 στη Γερμανία είναι 76.410 ευρώ, αυξημένη κατά 18.425 ευρώ σε σχέση με το R Performance στο οποίο βασίζεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ