ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Citroen C4: Άνεση, στυλ και επιδότηση 3.000 ευρώ για να το αποκτήσετε άμεσα!

Νέο Citroen C4: Άνεση, στυλ και επιδότηση 3.000 ευρώ για να το αποκτήσετε άμεσα!

Το Citroen C4 είναι ένα κορυφαίο Crossover που ενσαρκώνει την καινοτομία και τον προοδευτικό σχεδιασμό που αναμένει κανείς από μια μάρκα με μακρά ιστορία και παράδοση στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

Με μια εντυπωσιακή, στο σύνολο της, εμφάνιση και πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά και καινοτόμα τεχνολογικά συστήματα, το νέο Citroen C4 προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης.

Το νέο Citroen C4 εξελίχθηκε, με στόχο να εκπληρώσει τις προσδοκίες των οδηγών που αναζητούν ένα μοντέρνο, άνετο και προηγμένο αυτοκίνητο που κάνει την διαφορά από οποιοδήποτε άλλο ανταγωνιστικό. Χάρη στον δυναμικό του σχεδιασμό, την τεχνολογία που διαθέτει και τα δυναμικά του χαρακτηριστικά, το Citroen C4 πραγματικά ξεχωρίζει στην κατηγορία του.

Σε τι οφείλεται αυτή η επιτυχία; Στο γεγονός πως το Citroen C4 συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από τρεις διαφορετικούς κόσμους, αυτούς των SUVs, των κουπέ και των σεντάν.

Χάρη στη μεγάλη διάμετρο των τροχών, τη μεγάλη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος και τη υψηλή θέση οδήγησης, το Citroen C4 υιοθετεί όλα τα βασικά πλεονεκτήματα ενός SUV. Ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα αεροδυναμικό προσφέροντας εξαιρετική οικονομία καυσίμου και επιδόσεις, ανάλογες ενός κουπέ.

Ταυτόχρονα, το γαλλικό Crossover ενσωματώνει όλα τα προτερήματα ενός σεντάν. Οι χώροι είναι μεγάλοι προσφέροντας εξαιρετικά επίπεδα άνεσης για όλους τους επιβάτες. Το μεγάλο μεταξόνιο και ο «αέρας» για όσους κάθονται πίσω, εξασφαλίζουν άνετη μετακίνηση δίχως να στριμώχνονται όπως σε άλλα ανταγωνιστικά μοντέλα, ενώ το μεγάλο πορτμπαγκάζ των 380 λίτρων είναι ιδανικό για τις καθημερινές ανάγκες και τα μακρινά ταξίδια.

Επιπλέον, τα διακοσμητικά Color Pack και η επιλογή διχρωμίας για την οροφή προσδίδουν μια προσωπική πινελιά και επιτρέπουν στον κάτοχο ενός Citroen C4 να εκφράσει το δικό του στυλ.

Μια από τις μεγαλύτερες καινοτομίες του γαλλικού μοντέλου είναι η ανάρτηση με τα προοδευτικά υδραυλικά μαξιλάρια (Progressive Hydraulic Cushions). Αυτή η μοναδική τεχνολογικά καινοτομία προσφέρει μία πρωτόγνωρα εύκολη και άνετη οδήγηση, απορροφώντας αποτελεσματικά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος και εξασφαλίζοντας μια εξαιρετική κατευθυντικότητα.

Τα αποκλειστικά Advanced Comfort καθίσματα είναι επίσης ένα μοναδικό χαρακτηριστικό Citroen C4 που προσφέρει απαράμιλλη άνεση και στήριξη για κάθε σωματότυπο. Είτε λοιπόν ταξιδεύει κανείς για πολλές ώρες είτε απλά κάνει μια βόλτα στην πόλη, η άνεση είναι εξασφαλισμένη απαλλάσσοντας τους πάντες από περιττό στρες.

Σε ό,τι αφορά στην γκάμα των κινητήρων του, το Citroen C4 είναι πραγματικά πρωτοποριακό. Διαθέτει τρεις επιλογές προσφέροντας ευελιξία σε όσους και όσες το διαλέξουν. Στη βάση της γκάμας βρίσκονται οι εκδόσεις βενζίνης 1.2 PureTech που αποδίδουν 100 ή 130 ίππους. Για όσους «γράφουν» χιλιάδες χιλιόμετρα ετησίως, υπάρχει η diesel 1.5 BlueHDi με ισχύ 130 ίππων.

Και για όσους προτιμούν να κινούνται ηλεκτρικά υπάρχει το e-C4 με τον αποδοτικό ηλεκτροκινητήρα των 136 ίππων και μια μπαταρία που διασφαλίζει μία εντυπωσιακή αυτονομία έως και 414 χιλιομέτρων, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινές μετακινήσεις με μηδενικές εκπομπές και το χαμηλότερο δυνατό κόστος χρήσης.

Το Citroen C4 προσφέρει μια πληθώρα τεχνολογικών χαρακτηριστικών που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο την άνεση και την ευκολία οδήγησης.

Η οθόνη αφής των 10 ιντσών παρέχει ευκολία στη χρήση και επικοινωνία, ενώ το Connected Navigation με φωνητικές εντολές επιτρέπει την πλοήγηση με άνεση και ακρίβεια. Η ασύρματη σύνδεση δίνει τη δυνατότητα της αναπαραγωγής του περιεχομένου της οθόνης ενός smartphone σε περιβάλλον Android Auto ή Apple Car Play, στην οθόνη του αυτοκινήτου. Ταυτόχρονα, σας επιτρέπει να συνδέσετε το smartphone σας και να απολαύσετε τη μουσική και τις εφαρμογές σας χωρίς περιορισμούς. Επιπλέον, το σύστημα ασύρματης φόρτισης smartphone εξασφαλίζει ότι η συσκευή σας είναι πάντα έτοιμη για χρήση.

Το σύστημα Smart Pad Support, που ενσωματώνεται στο ταμπλό, είναι μια ειδική βάση στήριξης για tablet ή ένα μικρό laptop. Επίσης, υπάρχει ένα πρακτικό συρόμενο ντουλαπάκι που επίσης ενσωματώνεται στο ταμπλό και χρησιμεύει για την αποθήκευσή των συσκευών όταν δεν χρησιμοποιούνται. Φυσικά, αυτό δεν αντικαθιστά το παραδοσιακό μεγάλο ντουλαπάκι μπροστά από το συνοδηγό για την αποθήκευση μεγαλύτερων αντικειμένων.

Συνοψίζοντας, το νέο Citroen C4 είναι ένα πραγματικό Crossover που έρχεται να θέσει νέα δεδομένα καταφέρνοντας να συνδυάσει με απόλυτη επιτυχία τα καλύτερα στοιχεία από τρεις διαφορετικούς κόσμους.

Με εντυπωσιακό σχεδιασμό, άνεση, τεχνολογία και επιδόσεις, το Citroen C4 προσφέρει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.

ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ CROSSOVER C4 & C4 X

Αποκτήστε σήμερα το Crossover της επιλογής σας, με επιδότηση μέχρι τις 15 Ιουλίου, σε όλο το δίκτυο της Citroen!