ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το 777 είναι ένα νέο supercar που δεν είναι ηλεκτρικό

Το 777 είναι ένα νέο supercar που δεν είναι ηλεκτρικό

Μπορεί οι πάντες να έχουν στραφεί προς τα ηλεκτρικά, όπου οι μεγάλες ιπποδυνάμεις έρχονται με μεγάλη ευκολία, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που εξακολουθούν να επιμένουν ηλεκτρικά.

Όπως η 777 Motors του επιχειρηματία και συλλέκτη αυτοκινήτων Andrea Levy που παρουσίασε για δεύτερη φορά ένα υπερ-αυτοκίνητο με την ονομασία 777 που έχει σχεδιαστεί από τον Ιταλό Umberto Palermo.

Το πλαίσιο από ανθρακονήματα προέρχεται από την Dallara, ενώ ο V8 των 4.500 κυβικών έχει εξελιχθεί από τη βρετανική Gibson Technology και αποδίδει 740 ίππους χωρίς κάποια ηλεκτρική υποβοήθηση.

Εντυπωσιακό είναι το βάρος των μόλις 900 κιλών του 777, ενώ η εξελιγμένη αεροδυναμική του έχει σαν αποτέλεσμα μια κάθετη δύναμη 2.100 κιλών. Επίσης η εταιρεία αναφέρει μια πλευρική επιτάχυνση από 3,5 έως και 4,0g, ενώ όσοι το αποκτήσουν θα έχουν τη δυνατότητα να το οδηγήσουν σε προσομοιωτή αλλά και να έχουν ειδική τεχνική και σωματική εκπαίδευση.

Η Sparco θα προμηθεύσει τον αγωνιστικό εξοπλισμό καθώς και αυτόν της ασφάλειας, ενώ τα κράνη θα είναι της Stilo.

H 777 Motors έχει σαν στόχο να παραδώσει τα πρώτα 777 το 2025 προς 7 εκατομμύρια ευρώ το καθένα, ενώ και τα 7 που θα κατασκευαστούν θα παραμείνουν στην έδρα της εταιρείας στη Monza.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ