ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Mobility: Τον Σεπτέμβριο το σημαντικότερο event στην Ελλάδα

Mobility: Τον Σεπτέμβριο το σημαντικότερο event στην Ελλάδα

Στους ρυθμούς της Mobility, του πιο premium και μαζικού event που γίνεται στο Golden Hall, μπαίνει όλη η αγορά αυτοκινήτου και της μικροκινητικότητας. Πλέον έχει γίνει θεσμός, όντας εδώ και τρία χρόνια το σημαντικότερο Mobility γεγονός που γίνεται στην Ελλάδα, με χιλιάδες επισκέπτες από όλη τη χώρα.

Άλλωστε το δεδομένο της δωρεάν επίσκεψης σ’ έναν όμορφο και πολυμορφικό -για όλη την οικογένεια- χώρο επιτρέπει την άνετη και πολλαπλή επίσκεψη στο event.
Φέτος μάλιστα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, εκτός από ηλεκτροκίνητα, θα φιλοξενηθούν και υβριδικά μοντέλα, όλων των κατηγοριών.

Οι κορυφαίες εταιρείες -με τις πιο ηχηρές προτάσεις- αυτοκινήτων, microcars, ηλεκτρικών scooters, e-bikes, leasing, ασφαλειών, παρόχων ενέργειας φορτιστών κ.α. θα δώσουν το παρόν, ενώ το δεκαήμερο που θα διαρκέσει αναμένονται και πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες.

Τo event Mobility θα ξεκινήσει στις 14 Σεπτεμβρίου, θα διαρκέσει μέχρι της 23 του ίδιου μήνα και θα γίνει στον υπέροχο προαύλιο χώρο του Golden Hall.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν test drive ενός μεγάλου αριθμού μοντέλων, περισσότερων από αυτών που θα προβληθούν στο event, καθώς οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν θα δώσουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να οδηγήσουν και άλλα αυτοκίνητα ή microcars της γκάμας τους.

Με ανυπομονησία αναμένουμε λοιπόν την μεγαλύτερη γιορτή της Mobility στην Ελλάδα, η οποία φέτος θα είναι πιο ενδιαφέρουσα και λαμπερή από ποτέ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ