ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H BMW πρόσθεσε στη γκάμα της X1 την M35i XDrive των 300 ίππων

H BMW πρόσθεσε στη γκάμα της X1 την M35i XDrive των 300 ίππων

Η BMW εμπλούτισε της γκάμα του πιο μικρού SUV της με μια νέα κορυφαία και πιο σπορ έκδοση, την X1 M35i xDrive.

H οποία διαφοροποιείται από τις στάνταρ εκδοχές χάρη στην πιο επιθετική της εμφάνιση, που προσδιορίζεται κατά κύριο από τον εμπρός προφυλακτήρα με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα.

Άλλα στοιχεία διαφοροποίησής της είναι η μάσκα με τις διπλές κάθετες μπάρες, οι τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης αλλά και η πιο μεγάλη αεροτομή στο τέλος της οροφής.

Την εικόνα συμπληρώνουν οι στάνταρ ζάντες των 19 ιντσών σε συνδυασμό με τη μικρότερη κατά 15 χιλιοστά απόσταση από το έδαφος, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα προαιρετικά μπάκετ καθίσματα και το Μ τιμόνι.

Κάτω από το καπό υπάρχει το ισχυρότερο δίλιτρο σύνολο της BMW, καθώς η απόδοσή του φτάνει τους 300 ίππους. Οι οποίοι εξασφαλίζουν ένα 0-100 χλμ./ ώρα σε 5,4 δεύτερα και μια τελική ταχύτητα που περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Το κιβώτιο είναι ένα αυτόματο Steptronic 7 σχέσεων και η τετρακίνηση είναι στάνταρ, όπως στάνταρ είναι και το εμπρός μπλοκέ διαφορικό, η ενεργητική ανάρτηση και τα αναβαθμισμένα φρένα.

Η BMW Χ1 Μ35i xDrive θα είναι διαθέσιμη από το Νοέμβριο και η βασική της αντίπαλος θα είναι η Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ