ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή Porsche 911

Αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή Porsche 911

Η Singer έχει ξεχωρίσει από όσες εταιρείες ασχολούνται με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο με την εμβληματική 911 της Porsche.

Τα μοντέλα της, που βασίζονται σε πιο παλιές εκδοχές της 911 κινούν πάντοτε το ενδιαφέρον και αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για τις νέες της δημιουργίες που ονομάζεται DLS-Turbo.

Η έμπνευση για τη δημιουργία της ήταν οι αγωνιστικές 934/5 από τη δεκαετία του ’70, ενώ χρησιμοποιώντας ως βάση μια 911 του ’90, αυτή με τον εσωτερικό κωδικό 964, προέκυψε μια από τις πλέον εντυπωσιακές εκδοχές του κλασικού σπορ μοντέλου.

Μάλιστα η DLS-Turbo έχει δύο εκδοχές, την Moet Blanc Road spec και την πιο σκληροπυρηνική Blood Orange Track, με την ακόμα πιο μεγάλη φτερούγα και το πιο τονισμένο splitter μπροστά.

Και στις δύο τα κατασκευασμένα από ανθρακονήματα φτερά είναι τεράστια, ενώ χαρακτηριστικές είναι οι εισαγωγές αέρα στα πίσω παράθυρα, που εξασφαλίζουν την ψύξη του εξακύλινδρου turbo boxer των 3.800 κυβικών που αποδίδει πάω από 700 ίππους.

Το εσωτερικό είναι επίσης εντυπωσιακό με χαρακτηριστικό του της συνύπαρξη στοιχείων από τις δεκαετίες του ’60 και το ’80.

Η Singer προγραμματίζει την κατασκευή συνολικά 99 DLS-Turbo με τιμή που κατά πάσα πιθανότητα θα ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ