ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Ferrari KC23 είναι μοναδική!

H Ferrari KC23 είναι μοναδική!

Η Ferrari ολοκλήρωσε μια ακόμα one off δημιουργία της, που προέκυψε από την παραγγελία ενός από τους κορυφαίους συλλέκτες μοντέλων της.

Η KC23 πάντως, όπως ονομάζεται, δεν θα κυκλοφορεί σε δημόσιους δρόμους αλλά μόνο σε πίστες και κατά κάποιον τρόπο δείχνει πως θα μπορούσαν να είναι τα μελλοντικά αγωνιστικά της μάρκας.

Άλλωστε η βάση της είναι η 488 GT3 «Evo 2020» που είναι το πιο επιτυχημένο αγωνιστικό στα 76 χρόνια ύπαρξης της μάρκας, ενώ η ομολογουμένως εντυπωσιακή εμφάνισή της πιστώνεται στο κέντρο σχεδίασης της ιταλικής εταιρείας και τον Flavio Manzoni.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστική είναι η διαμόρφωση του πίσω μέρους της, οι πόρτες της είναι τύπου «πεταλούδας» και ανοίγουν προς τα πάνω, ενώ εντυπωσιακή είναι και η πίσω φτερούγα της.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το νέο χρώμα που ονομάζεται Gold Mercury και διαθέτει ένα φινίρισμα που μοιάζει με αλουμίνιο.

Το εσωτερικό διατηρεί την αγωνιστική διαμόρφωση της 488 GT3 Evo, ενώ υπάρχει ένα αγωνιστικών προδιαγραφών τιμόνι όσο και ένα κλωβός ασφαλείας.

Ο κινητήρας της KC23 είναι o αγωνιστικός V8 των 3.900 κυβικών της 488 GT3 EVO, που αποδίδει 660 ίππους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ