Η νέα έκδοση της Ford Mustang Mach-E είναι εμπνευσμένη από τα ράλι
Η Ford εκμεταλλεύθηκε το δημοφιλέστατο Goodwood Festival of Speed για να παρουσιάσει μια νέα έκδοση του ηλεκτρικού της SUV, της Mustang Mach-E.
Η οποία ονομάζεται Rally και είναι εμπνευσμένη από αυτό που λέει το όνομά της. Από τα αυτοκίνητα των ράλι δηλαδή και του αντίστοιχου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο οποίο η Ford έχει να επιδείξει πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Η Mustang Mach-E Rally, που εμφανίστηκε με το πάντα απαραίτητο καμουφλάζ και μετείχε στην ανάβαση του Goodwood με τον Ott Tanak, οδηγό της Ford στο WRC, πίσω από το τιμόνι της, δείχνει να έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος.
Και έναν πιο τονισμένο off road χαρακτήρα, ενώ χαρακτηριστικές είναι και οι «ραλιάρικες» άσπρες ζάντες.

Η Ford δεν έχει ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες αλλά θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα έχει το σύστημα πρόωσης της Mustang Mach-E GT με τους δύο ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν συνδυαστικά 489 ίππους και 813 Nm.

Φυσικά θα υπάρχει τετρακίνηση ενώ το 0-100 χλμ./ώρα θα είναι κοντά στα 3,8 δεύτερα της Mustang Mach-E GT.
Η νέα έκδοση του ηλεκτρικού SUV της Ford θα είναι διαθέσιμη σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Κυψέλη: «Δεν είχα τη δύναμη να το θάψω» - Οι ισχυρισμοί του 43χρονου για το νεκρό βρέφος
08:27
Μαθητές ανακάλυψαν 1.000 ετών εκκλησία των Βίκινγκ σε ακατοίκητο νησί της Σκωτίας
08:21
Πάνω από τα 90 δολάρια η τιμή του Brent με το «βλέμμα» στη νέα ένταση στη Μέση Ανατολή
08:14
Η Motor Oil αποκτά μειοψηφικό ποσοστό στη Satori Analytics
08:10