ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Και καινούργιο αυτοκίνητο και άνετες διακοπές με το Opel Summer Sales!

Και καινούργιο αυτοκίνητο και άνετες διακοπές με το Opel Summer Sales!

H Opel κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον το φετινό καλοκαίρι με το πρόγραμμα OPEL SUMMER SALES που προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για την απόκτηση ενός ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου σε ειδικές τιμές. Είτε σκεφτόμαστε τον επόμενο προορισμό μας για διακοπές, είτε αναζητούμε το νέο μας αυτοκίνητο, η Opel έχει την πιο συμφέρουσα και ολοκληρωμένη επιλογή.

Το νέο πρόγραμμα καλύπτει όλα τα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας, επιτρέποντας στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν το αυτοκίνητο που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους, με την εγγύηση της ποιότητας και της αξιοπιστίας της Opel. Είτε πρόκειται για ένα σούπερ μίνι όπως το Corsa, είτε για ένα σύγχρονο hatchback όπως το Astra, είτε για ένα εντυπωσιακό SUV, όπως είναι τα Mokka, Crossland και Grandland.

Στην κορυφή της λίστας με τα δημοφιλέστερα μοντέλα της εταιρείας βρίσκεται το Corsa, το οποίο κατέχει επάξια την πρώτη θέση των πωλήσεων στην ελληνική αγορά, ανεξαρτήτως κατηγορίας, για το πρώτο επτάμηνο του 2023.

Με την ελκυστική σχεδίαση, την άνετη οδήγηση και τις πολύ καλές επιδόσεις, το Corsa είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα μικρό αλλά ευέλικτο αυτοκίνητο που προσφέρει εξαιρετικούς χώρους και μια ευρεία γκάμα κινητήρων που περιλαμβάνει και την ηλεκτρική έκδοση Corsa-e με αυτονομία έως 359 χιλιόμετρα.

Άλλο ένα μοντέλο που ξεχωρίζει είναι το νέο Astra, που πρόσφατα απέσπασε το βραβείο Red Dot στην κατηγορία Product Design. Με προηγμένα συστήματα ασφαλείας και υψηλές επιδόσεις, το Astra προσφέρει μια ασφαλή και ξεκούραστη οδήγηση.

Επίσης, διαθέτει τεχνολογίες που απλοποιούν την οδήγηση και προσφέρουν εντυπωσιακή συνδεσιμότητα, ενώ οι κινητήρες του είναι αποδοτικοί και οικονομικοί. Στην κορυφή της γκάμας φιγουράρει η plug-in υβριδική έκδοση με 180 ίππους και ηλεκτροκίνηση για έως 67 χιλιόμετρα, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται στη χώρα μας η sport έκδοση GSe, απόδοσης 225 hp, καθώς και η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με αυτονομία έως 418 km.

Εάν ψάχνετε για ένα SUV με δυναμική σχεδίαση και με υψηλά επίπεδα άνεσης, η Opel έχει την απάντηση για κάθε απαίτηση και γούστο.

Το Crossland είναι η πιο προσιτή οικονομικά επιλογή. Με κομψό στιλ και βολικούς χώρους, προσφέρει μια ευχάριστη οδηγητική εμπειρία και άνετους χώρους. Είναι εξοπλισμένο με πολλές λειτουργίες ασφαλείας και τεχνολογίας που κάνουν τις καθημερινές μετακινήσεις εύκολες και ασφαλείς.

Το πιο τολμηρό Mokka ξεχωρίζει από την πιο μοντέρνα αισθητική του και τις compact διαστάσεις του. Διαθέτει ένα άνετο, τεχνολογικά προηγμένο εσωτερικό με χώρους που του δίνουν τη δυνατότητα να χωρέσει όλη την οικογένεια. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η ηλεκτρική έκδοση Mokka-e με αυτονομία 338 χιλιομέτρων με μία φόρτιση και η οποία, όπως και το αντίστοιχο Corsa-e επωφελείται από την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2».

Ως το μεγαλύτερο μοντέλο στην SUV γκάμα της Opel, το Grandland συνδυάζει την πολυτέλεια με τα προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας. Με το άνετο εσωτερικό του, το Grandland είναι ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο επιδόσεις, ασφάλεια και χώρους σε ένα. Πέρα από τις εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου των 1.200 και 1.500 κυβικών αντίστοιχα -και οι δύο με 130 ίππους -ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η plug-in υβριδική έκδοση με τους 225 ίππους, η οποία απαλλάσσεται και από το φόρο εταιρικής χρήσης. Στην κορυφή της γκάμας συναντάμε την έκδοση GSe που αποδίδει 300 ίππους και εφοδιάζεται με ηλεκτρική τετρακίνηση.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα των μοντέλων της Opel είναι η πλήρης εμπιστοσύνη που παρέχει η εταιρεία στα προϊόντα της. Και αυτό επειδή όλα συνοδεύονται από εγγύηση 5 ετών, προσφέροντας απόλυτη ασφάλεια και ηρεμία στον κάτοχό τους.

Το πρόγραμμα OPEL SUMMER SALES ισχύει έως τις 31 Αυγούστου και αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε το νέο σας αυτοκίνητο με άμεση παράδοση, χωρίς καθυστερήσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει την αξιοπιστία, την ποιότητα και την αισθητική της Opel σε ειδική, προνομιακή τιμή.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα OPEL SUMMER SALES παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Opel, καθώς και στο www.opel.gr.