ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Summer Sales σε ετοιμοπαράδοτα Opel έως τις 31 Αυγούστου!

Summer Sales σε ετοιμοπαράδοτα Opel έως τις 31 Αυγούστου!

H Opel είναι από τις πιο γνωστές αυτοκινητοβιομηχανίες παγκοσμίως, αφού έχει να επιδείξει μια ιστορία που ξεκίνησε πριν από 160 χρόνια, την παροιμιώδη Γερμανική αξιοπιστία, καθώς και μια πλήρη γκάμα μοντέλων που καλύπτει όλες τις ανάγκες και όλες τις απαιτήσεις.

Tα μοντέλα της είναι από τα πλέον σύγχρονα και νεανικά, χάρη στη συνολικά εντυπωσιακή σχεδίασή τους, αλλά και στο πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της εμφάνισής τους: την εμφατική μάσκα Vizor, που τα καθιστά άμεσα αναγνωρίσιμα από την πρώτη κιόλας ματιά.

Το πόσο επιτυχημένα είναι τα μοντέλα της Opel φαίνεται και από το πόσο ψηλά είναι στις προτιμήσεις των αγοραστών, τόσο στην Ευρώπη γενικά όσο και στην Ελλάδα ειδικά. Μάλιστα, στη χώρα μας η απόκτηση του Opel που ονειρεύεται ο καθένας από εμάς είναι τώρα πιο εύκολη από ποτέ. Ο ένας λόγος είναι πως τα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας είναι ετοιμοπαράδοτα, κάτι που τον τελευταίο καιρό κάθε άλλο παρά δεδομένο είναι. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να έχετε το νέο σας Opel άμεσα – και μάλιστα, να οργανώσετε εδώ και τώρα το πρώτο σας road trip του Σεπτέμβρη με αυτό!

Ο δεύτερος λόγος είναι πως για λίγες μέρες ακόμα μπορείτε να το αποκτήσετε σε ειδική, προνομιακή τιμή. Μέχρι τις 31 Αυγούστου ισχύει το πρωτοποριακό πρόγραμμα OPEL SUMMER SALES με ειδικές τιμές σε ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η ιδανική χρονική περίοδος για να προχωρήσετε στην αγορά του μοντέλου Opel της επιλογής σας.

Παράλληλα, θα επωφεληθείτε και από την 5ετή εγγύηση που συνοδεύει όλα τα μοντέλα της Opel και καταδεικνύει τη βεβαιότητα της γερμανικής εταιρείας για την κορυφαία ποιότητα όλων των αυτοκινήτων της γκάμας της.

Η γκάμα ξεκινά με το διαχρονικό best seller της Opel, το Corsa, το οποίο είναι διαθέσιμο με σύγχρονους κινητήρες βενζίνης, που ξεχωρίζουν για την κορυφαία οικονομία καυσίμου τους. Φυσικά ένα υπερ-μίνι σαν το Corsa, που πέρα από τους χώρους τους για επιβάτες και αποσκευές διακρίνεται για την πρακτικότητα και την ευελιξία του μέσα στην πόλη, δεν θα μπορούσε παρά να έχει και ηλεκτρική έκδοση.

Το αμιγώς ηλεκτρικό Corsa-e αποδίδει με 136 ίππους, διαθέτει αυτονομία που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 359 χιλιόμετρα, εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης και βέβαια κορυφαία φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Ηλεκτρική έκδοση, την Mokka-e, έχει και το μοντέρνο και νεανικό SUV της Opel, το Mokka, που ξεχωρίζει τόσο με την άνεση που προσφέρει στους επιβάτες τους όσο και με το high tech εσωτερικό του. Οι μεγάλες οθόνες του ψηφιακού πίνακα οργάνων και του εξελιγμένου συστήματος infotainment δημιουργούν ένα εντυπωσιακό και ενιαίο οπτικά σύνολο.

High tech είναι και το εσωτερικό του Astra, που όπως όλα τα μοντέλα της Opel είναι εξοπλισμένο με τα πλέον εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας, άνεσης, υποβοήθησης και διασύνδεσης. Ταυτόχρονα είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα και εντυπωσιακά μικρά-μεσαία hatchback, ενώ έχει αποσπάσει το αξιοζήλευτο βραβείο Red Dot στην κατηγορία Product Design.

H σύγχρονη γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου του Astra περιλαμβάνει την έκδοση Plug-in Hybrid των 180 ίππων, η οποία δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό του να καλύψει τις καθημερινές του μετακινήσεις αποκλειστικά ηλεκτρικά, δηλαδή με εξαιρετική οικονομία και φιλικότητα προς το περιβάλλον. Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται η sport έκδοση GSe απόδοσης 225 hp, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα και η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με αυτονομία έως 418 km.

Το Crossland είναι o all around χαρακτήρας της γκάμας της Opel. Είναι κόμπακτ άρα και ευέλικτο μέσα στην πόλη, ενώ ταυτόχρονα η εξαιρετική εκμετάλλευση του εσωτερικού του επιτρέπει να παίξει με άνεση το ρόλο του οικογενειακού αυτοκινήτου, χωρίς μάλιστα να ρίξει… έξω τον οικογενειακό προϋπολογισμό, χάρη στους πολύ οικονομικούς κινητήρες του.

Το Grandland είναι η ναυαρχίδα της Opel, προσφέροντας εξαιρετικούς χώρους για επιβάτες και αποσκευές, κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά, πλήρη εξοπλισμό, καθώς και μια plug-in υβριδική έκδοση 224 ίππων.

Επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές του «Opel Summer Sales» και ζήστε μοναδικές στιγμές με ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει αξιοπιστία, ποιότητα και στιλ. Αποκτήστε έως τις 31 Αυγούστου το καινούργιο Opel σας και ξεκινήστε τη σεζόν του φθινοπώρου ανανεωμένοι και ορεξάτοι για καινούριες εμπειρίες!

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα OPEL SUMMER SALES παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Opel, καθώς και στο www.opel.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ