ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Amethyst Droptail είναι μια από τις πιο ξεχωριστές Rolls Royce

Η Amethyst Droptail είναι μια από τις πιο ξεχωριστές Rolls Royce

Για τους κατασκευαστές υπερ-πολυτελείας όπως είναι φυσικά η Rolls Royce οι επιθυμίες των πελατών είναι αφενός… διαταγή και αφετέρου ένας πολύ καλός τρόπος να εκτοξεύσουν την τιμή πώλησης.

Τελευταία δημιουργία και δεύτερη στη σειρά τεσσάρων ξεχωριστών αυτοκινήτων είναι η Amethyst Droptail. Το όνομά της προέρχεται, όπως σωστά εικάζετε, από τον πολύτιμο λίθο αμέθυστο που πρέπει να παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του ανθρώπου που έδωσε την παραγγελία.

Έτσι αρκετοί πολύτιμοι λίθοι έχουν ενσωματωθεί τόσο στον εσωτερικό διάκοσμο όσο και στο δίχρωμο αμάξωμα στο οποίο κυριαρχεί μια απαλή μωβ απόχρωση, ενώ τα βλέμματα κλέβει και η εντυπωσιακή μάσκα Pantheon.

Το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Amethyst Droptail είναι η εκτεταμένη χρήση ξύλου μιας και στο πίσω μέρος της βρίσκεται η μεγαλύτερη ξύλινη επιφάνεια που έχει υπάρξει σε Rolls Royce.

Ταυτόχρονα είναι και η πιο μεγάλη αεροδυναμική επιφάνεια από ξύλο της αυτοκινητοβιομηχανίας, ενώ η αφαιρούμενη σκληρή οροφή διαθέτει ηλεκτροχρωμικό κρύσταλλο.

Διχρωμία υπάρχει και στο εσωτερικό σε συνδυασμό με πολύ ξύλο και δέρμα αλλά και τους πολύτιμους λίθους που προαναφέραμε και οι οποίοι είναι ενσωματωμένοι στο ταμπλό και στα χειριστήρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ