ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Μεγάλος νικητής ο Rovanpera!
Ο Rovanpera και η Toyota ήταν τελικά οι μεγάλοι νικητές του Ράλλυ Ακρόπολις, καθώς ο Φινλανδός οδηγός ήταν με το Toyota Yaris Rally1 Hybrid ο ταχύτερος στον εθνικό μας αγώνα.
Και μάλιστα με αρκετή διαφορά από τον ομόσταυλό του Evans, ο οποίος υπερασπίστηκε τη δεύτερη θέση, αφήνοντας στην τρίτη τον Sordo με το Hyundai i20 Rally1 Hybrid.

Στην άτυπη κατάταξη των Ελλήνων πρώτος τερμάτισε ο Σερδερίδης με το Ford Puma Rally1 Hybrid, ενώ στα αξιοσημείωτα της ημέρας περιλαμβάνεται και η διακοπής της ειδικής Γραμμένη 1 εξαιτίας του ατυχήματος των Μπρουν/ Μούστος.
Μετά τη νίκη του στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις o Rovanpera πολύ δύσκολα θα χάσει το φετινό τίτλο των οδηγών.

ΚΟΣΜΟΣ
Κένυα: Η Ουάσινγκτον υπέγραψε συμφωνία για την παροχή βοήθειας στον τομέα της υγείας
12:19
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία Byron: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Μέχρι μεσημέρι του Σαββάτου τα έντονα φαινόμενα
12:18
ΕΛΛΑΔΑ
ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ : Liveblog - Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρησαν σπίτια επιχειρήσεις και δρόμοι – Που κινούνται τα φαινόμενα (pics - vids)
12:12
ΚΟΣΜΟΣ
Ρωσία: Ουκρανική επίθεση προκάλεσε πυρκαγιά στο λιμάνι του Τεμριούκ (vids)
12:11
ΕΛΛΑΔΑ