Τι θα εξαφανιστεί από τα αυτοκίνητά μας;
Ανανεώθηκε:
Με την πρόοδο της τεχνολογίας και την εξέλιξη των συστημάτων υπάρχουν κάποια στοιχεία των αυτοκινήτων που μοιραία χάνονται. Από ότι φαίνεται το επόμενο σε αυτή τη λίστα θα είναι οι κεραίες, με όποια μορφή και αν έχουν.
Το επόμενο βήμα θα είναι οι μεμβράνες κεραίες σαν και αυτή που εξέλιξε η LG σε συνεργασία με την Saint-Gobain Sekurit. Η μεμβράνη-κεραία είναι διάφανη και έτσι μπορεί να τοποθετηθεί πρακτικά σε κάθε γυάλινη επιφάνεια του αυτοκινήτου. Αντικαθιστώντας τις κλασικές καλωδιώσεις.
Φυσικά προτεραιότητα έχουν τα παρμπρίζ αλλά και η ηλιοροφή, ενώ σύμφωνα με τις εταιρείες που την εξέλιξαν θα φέρει επανάσταση στη συνδεσιμότητα. Και αυτό γιατί θα εξασφαλίζει την απρόσκοπτη σύνδεση με δίκτυα 5G αλλά και με Bluetooth.
Ακόμα ένα πλεονέκτημά της είναι πως δεν επηρεάζει διόλου το σχεδιασμό του αμαξώματος.
Η καινοτόμος αυτή κεραία θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση CES, τη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας που θα γίνει και φέτος στο Las Vegas από τις 9 έως και τις 13 Ιανουαρίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Με το 777 Hypercar θα νοιώσετε σα να συμμετέχετε στις 24 Ώρες του Le Mans
Η Aston Martin συνεχίζει να εξελίσσει τη Valhalla
Υποχρεωτικό το IRIS σε όλες τις επιχειρήσεις: Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
02:00
Eπιστροφή ενοικίου: Μέχρι πότε υποβάλλεται η τροποποιητική δήλωση από τους ενοικιαστές
01:00
ΔΥΠΑ: Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ειδική παροχή προστασίας μητρότητας
00:30
Μελόνι: Η Ευρώπη πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να μην εξαρτάται από άλλους
23:57