ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H επιστροφή του Ford Capri είναι κοντά…

H επιστροφή του Ford Capri είναι κοντά…

H γκάμα των ηλεκτρικών Ford αποτελείται ήδη από δύο μοντέλα, τη Mustang Mach-E και το Explorer, ενώ πολύ σύντομα θα ακολουθήσει και ένα τρίτο.

Που όπως και το Explorer θα χρησιμοποιεί ως βάση το πλαίσιο MEB του ομίλου της Volkswagen και προς το παρόν αναφέρεται ως Sport Crossover.

Η επωνυμία αυτή δείχνει τόσο το χαρακτήρα όσο και το στυλ του αμαξώματός του, κάτι που στην πράξη σημαίνει πως θα είναι ένα σπορ SUV. Κάτι που δίνει στη Ford τη δυνατότητα και την ευκαιρία να επαναφέρει ένα από τα βαριά ονόματα του παρελθόντος της. Αυτό ενός κουπέ που εξακολουθεί να έχει φανατικούς οπαδούς και νοσταλγούς και που έχει γράψει ιστορία και στις πίστες. Φυσικά πρόκειται για το Capri, που ήταν δημοφιλές και στη χώρα μας.

Τα διαθέσιμα συστήματα πρόωσης του Capri θα είναι εκτός απροόπτου αντίστοιχα με αυτά του Explorer. Θα υπάρχουν δηλαδή δύο πισωκίνητες εκδόσεις με 170 και 286 ίππους και μια τετρακίνητη με 340.

Στοιχεία από το Explorer θα υπάρχουν και στο εσωτερικό του Capri, που θα έχει κατά πάσα πιθανότητα και μια πιο upper class τοποθέτηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ