ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πώς θα είναι το νέο Lancia Ypsilon

Πώς θα είναι το νέο Lancia Ypsilon

Μέσα στο Φεβρουάριο και εκτός απροόπτου στην έκθεση της Γενεύης η Lancia θα παρουσιάσει το καινούργιο Ypsilon. Το μοντέλο με το οποίο θα ξεκινήσει η νέα της εποχή αλλά και η έξοδός της από την Ιταλία και στις άλλες αγορές.

Η ιταλική μάρκα έχει δώσει στη δημοσιότητα αρκετά teasers, ενώ οι φωτογραφίες που βλέπετε και διέρρευσαν προέρχονται από τα γυρίσματα ενός τηλεοπτικού σποτ.

Αυτό που μπορούμε να διαπιστώσουμε από αυτές τις φωτογραφίες είναι η ενδιαφέρουσα σχεδίαση τόσο του εμπρός όσο και του πίσω μέρους του, ενώ το νέο Ypsilon θα έχει πολλά κοινά με τα άλλα αντίστοιχα μοντέλα του ομίλου Stellantis. Όπως για παράδειγμα το Peugeot 2008 και το Opel Corsa.

Έτσι θα υπάρχει σίγουρα μια ηλεκτρική έκδοσή του με τον κινητήρα των 156 ίππων και τη μπαταρία με την καθαρή ενεργειακή χωρητικότητα των 51,0 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία περίπου 400 χιλιομέτρων.

Το πιο πιθανό είναι πως η γκάμα θα συμπληρώνεται και από μια ήπια υβριδική έκδοση με τον καινούργιο τρικύλινδρο των 1.200 κυβικών του ομίλου Stellantis.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ