ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Hyundai προχώρησε στην ανανέωση του Bayon

Η Hyundai προχώρησε στην ανανέωση του Bayon

Το Bayon, το πιο μικρό SUV στη γκάμα της Hyundai, θα συνεχίσει την παρουσία του ανανεωμένο, μιας και η κορεάτικη εταιρεία προχώρησε σε ένα αρκετά εκτεταμένο facelift του.

Το οποίο περιλαμβάνει ένα σημαντικά διαφοροποιημένο εμπρός μέρος που χαρακτηρίζεται από την επανασχεδίαση της μάσκας και του προφυλακτήρα και κυρίως από μια φωτεινή μπάρα ενσωματωμένη στο καπό που συνδέει τα φώτα ημέρας.

Που όπως και η μπάρα είναι LED και δημιουργούν μια φωτεινή υπογραφή την οποία οι Κορεάτες ονομάζουν Seemless Horizon.

Ανάλογης λογικής και πιο εκτεταμένες είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό, μιας και έχει προστεθεί μια νέα οθόνη 10,25 ιντσών για το αναβαθμισμένο σύστημα infotainment. H οποία είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις, ενώ στις πιο πλούσιες στάνταρ είναι και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων που έχει την ίδια διαγώνιο.

Στη βασική έκδοση τα όργανα είναι αναλογικά και υπάρχει και μια οθόνη 4,2 ιντσών.

Φυσικά το παρόν μπορούν να δώσουν και όλα τα εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης, καθώς και ένα ηχοσύστημα Bose με συνολικά 8 ηχεία, ενώ υπάρχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης samrtphones καθώς και συνολικά τρεις θύρες USB.

Αλλαγές δεν υπάρχουν σε ότι έχει να κάνει με τους κινητήρες. Έτσι ο ατμοσφαιρικός τετρακύλινδρος των 1.200 κυβικών και των 84 ίππων θα συνεχίσει, όπως και ο τρικύλινδρος turbo των 1.000 κυβικών που είναι διαθέσιμος τόσο με 100 όσο και με 120 ίππους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ