ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

To Nissan Juke έγινε πιο μοντέρνο και high tech

To Nissan Juke έγινε πιο μοντέρνο και high tech

To Juke είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα μικρά SUV και η Nissan, προκειμένου να το κρατήσει επίκαιρο στα πλαίσια μιας κατηγορίας που γίνεται συνεχώς όλο και πιο ανταγωνιστική, προχώρησε στην ανανέωσή του.

Χωρίς πολλές εξωτερικές αλλαγές -άλλωστε δεν υπήρχε ουσιαστικά λόγος για πιο εκτεταμένες- καθώς υπάρχουν απλά καινούργιες ζάντες με διάμετρο έως και 19 ίντσες και ένα νέο, έντονο κίτρινο χρώμα για το αμάξωμα.

Αυτό αφορά αποκλειστικά τη νέα έκδοση N-Sport και παραπέμπει στο εμβληματικό μοντέλο της 1ης γενιάς μιας και αυτή ήταν η απόχρωση με την οποία λανσαρίστηκε.

Οι επεμβάσεις στο εσωτερικό είναι σαφώς πιο εκτεταμένες, μιας και πλέον υπάρχει μια νέα, ελεύθερη οθόνη 12,3 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό για το σύστημα infotainment. Που ως είθισται αναβαθμίστηκε και πλέον υποστηρίζει ασύρματα τα Android Auto και Apple CarPlay, καθώς και φωνητικές εντολές.

Μάλιστα και το ίδιο το ταμπλό έχει τροποποιηθεί ελαφρώς, ενώ υπάρχει και ψηφιακός πίνακας οργάνων, επίσης με διαγώνιο 12,3 ιντσών και με δυνατότητες παραμετροποίησης.

Ένα πιο ιδιαίτερο εσωτερικό με κίτρινες λεπτομέρειες και Alcantara σε μέρος των επενδύσεων έχει η κορυφαία έκδοση N-Sport, που ξεχωρίζει και εξωτερικά.

Το Nissan Juke είναι και πάλι διαθέσιμο με τον τρικύλινδρο turbo των 1.000 κυβικών και των 115 ίππων, που συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων είναι με αυτόματο με εφτά.

Η top έκδοσή του είναι η Juke Hybrid, όπου ένα ατμοσφαιρικό σύνολο 1.600 κυβικών συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα και αποδίδουν συνδυαστικά 145 ίππους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ