ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Suzuki Vitara αποκτά νέα εμφάνιση με δεύτερη ανανέωση

Το Suzuki Vitara αποκτά νέα εμφάνιση με δεύτερη ανανέωση

Το Vitara είναι από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα μικρά SUV και προκειμένου να το διατηρήσει όσο πιο επίκαιρο γίνεται η Suzuki προχώρησε σε μια δεύτερη ανανέωσή του.

Μέχρι πριν από ελάχιστα χρόνια ένα δεύτερο facelift δεν περιλαμβανόταν καν στον προγραμματισμό του κύκλο ζωής ενός μοντέλου. Όμως τώρα, με την ηλεκτροκίνηση να μπαίνει στην αυτοκίνηση όλο και πιο δυναμικά οι κατασκευαστές θέλουν να ανανεώνουν όσο μπορούν περισσότερες φορές τα μοντέλα τους με συμβατικούς κινητήρες και να επιμηκύνουν το χρόνο ζωής τους.

SUZUKI-VITARA-2024-4.jpg

Αυτό λοιπόν κάνει και η Suzuki με το Vitara που στη νέα του εκδοχή θα είναι διαθέσιμο από το καλοκαίρι και μετά και πιθανότατα σε ελαφρώς πιο ακριβές τιμές.

Κατά τα άλλα η εμφάνισή του έχει προσαρμοστεί στα πιο σύγχρονα δεδομένα του S-Cross, με αλλαγές στη μάσκα και στον προφυλακτήρα, ενώ φυσικά υπάρχουν τόσο καινούργιες ζάντες όσο και νέα χρώματα.

SUZUKI-VITARA-2024-2.jpg

Στο εσωτερικό έχει αναβαθμιστεί το σύστημα infotainment Suzuki Connect -πλέον διαθέτει οθόνη 9,0 ιντσών και συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto- και έχουν υιοθετηθεί ακόμα πιο εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης.

SUZUKI-VITARA-2024-6.jpg

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει και πάλι τη φουλ υβριδική έκδοση των 1.500 κυβικών και των 116 ίππων καθώς και την 1.4 BoosterJet με τους 129 ίππους και υβριδική τεχνολογία 48V, ενώ μπορεί να προστεθεί και ένα νέο σύνολο 1.200 κυβικών.

Πέρα από τις δικίνητες εκδόσεις θα υπάρχουν και τετρακίνητες, επιλογή που σπανίζει στη συγκεκριμένη κατηγορία.

SUZUKI-VITARA-2024-5.jpg

ΔΗΜΟΦΙΛΗ