Αυτό είναι το αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορεί ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας
O Λευτέρης Πετρούνιας, Παγκόσμιος Πρωταθλητής και πλέον και Χρυσός Ολυμπιονίκης μετά την κατάκτηση της 1η θέσης στους κρίκους στην Ολυμπιάδα του Ρίο, πίστευε από την αρχή της προσπάθειάς του στην επιτυχία και φυσικά δεν δίσταζε να το δηλώνει.
Αυτό φαίνεται και από το σλόγκαν «στο δρόμο για το χρυσό», που όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία υπάρχει πάνω στο προσωπικό του αυτοκίνητο. Πρόκειται για ένα Nissan Juke, με έντονο προσωπικό στυλ και χαρακτήρα, το οποίο του το έχει διαθέσει η Nissan- Νικ. Ι. Θεοχαράκης για τις καθημερινές του μετακινήσεις.
Τώρα βέβαια και μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου θα πρέπει να αλλάξει το σλόγκαν με κάποιο άλλο, οριοθετώντας ίσως έτσι και τον επόμενο μεγάλο αθλητικό του στόχο.
ΧΡΗΜΑ
Ποια σούπερ μάρκετ συμμετέχουν στην εφαρμογή Posokanei - Οι τρόποι λειτουργίας του
01:00
ΧΡΗΜΑ
Σε δύο δόσεις το επίδομα παιδιού: Ιούνιο και Αύγουστο οι πληρωμές μέχρι 900 ευρώ
00:30
ΕΛΛΑΔΑ
Νεκρή εντοπίστηκε 41χρονη στο δωμάτιο που διέμενε στα Χανιά
23:58
ΕΛΛΑΔΑ
Ιστιοφόρο βυθίστηκε στα ανοιχτά της Νισύρου - Καρέ καρέ η διάσωση των δύο επιβατών
23:55
ΠΟΛΙΤΙΚΗ