Αυτό είναι το αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορεί ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας
O Λευτέρης Πετρούνιας, Παγκόσμιος Πρωταθλητής και πλέον και Χρυσός Ολυμπιονίκης μετά την κατάκτηση της 1η θέσης στους κρίκους στην Ολυμπιάδα του Ρίο, πίστευε από την αρχή της προσπάθειάς του στην επιτυχία και φυσικά δεν δίσταζε να το δηλώνει.
Αυτό φαίνεται και από το σλόγκαν «στο δρόμο για το χρυσό», που όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία υπάρχει πάνω στο προσωπικό του αυτοκίνητο. Πρόκειται για ένα Nissan Juke, με έντονο προσωπικό στυλ και χαρακτήρα, το οποίο του το έχει διαθέσει η Nissan- Νικ. Ι. Θεοχαράκης για τις καθημερινές του μετακινήσεις.
Τώρα βέβαια και μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου θα πρέπει να αλλάξει το σλόγκαν με κάποιο άλλο, οριοθετώντας ίσως έτσι και τον επόμενο μεγάλο αθλητικό του στόχο.
ΕΛΛΑΔΑ
Διοικητικοί δικαστές για πυροβολισμούς στο Εφετείο: Σοβαρά κενά ασφάλειας στα δικαστικά κτήρια
10:07
ΧΡΗΜΑ
Παράταση σε τέσσερα προγράμματα «Εξοικονομώ» - Παράθυρο για την ολοκλήρωση των έργων
10:06
ΕΛΛΑΔΑ
«Δεν ήθελα να σκοτώσω κανέναν, ήθελα να κάνω ντόρο»: Τι είπε ο 89χρονος στους αστυνομικούς για την πράξη του
10:01
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Σπουδές Ιατρικής με διεθνείς προδιαγραφές
10:00
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ