ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Θρίαμβος Hyundai με νικητή τον Neuville
H Hyundai κέρδισε με εμφατικό τρόπο τον εθνικό μας αγώνα έχοντας τρία πληρώματα στις τρεις πρώτες θέσεις και κάνοντας το 1-2-3.
Νικητής του φετινού EKO Ράλλυ Ακρόπολις ήταν ο Thierry Neuville, που έκανε έτσι ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.
Πίσω του, στη δεύτερη θέση, τερμάτισε ο Daniel Sordo, ενώ στο βάθρο ανέβηκε και ο τρίτος οδηγός της κορεάτικης εταιρείας ο Ott Tanak.

Ο μεγάλος αντίπαλος του Neuville, ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Sebastien Ogier, εγκατέλειψε λόγω ανατροπής στην τελευταία ειδική διαδρομή. Την Wolf Power Stage.
Σε γενικές γραμμές ο φετινός αγώνας είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας με τους σκληρούς ελληνικούς δρόμους να έχουν ταλαιπωρήσει όλα σχεδόν τα πληρώματα.

Ενδεικτικό για αυτό είναι πως μόνο ένα πλήρωμα της κατηγορίας WRC2 κατόρθωσε να τερματίσει (στην 4η θέση της γενικής κατάταξης).
Μες τη νίκη του αυτή ο Neuville πρόσθεσε άλλους 24 βαθμούς στο λογαριασμό του, με αποτέλεσμα να απέχει πλέον 34 βαθμο’ύς από το δεύτερη στην κατάταξη των οδηγών που είναι ο Tanak.

SPONSORED
Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων: 107 χρόνια από τον ξεριζωμό
09:05
Ρόδος: Τι ισχυρίζεται ο 45χρονος για το τροχαίο δυστύχημα - Η μαρτυρία και το βίντεο με τη σύγκρουση
09:04
Πυροβολισμοί στην Ισπανία: Τουλάχιστον δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες
09:01
Νέα μελέτη για το καρπούζι αποκαλύπτει άγνωστα οφέλη για την καρδιά και τα αγγεία
08:45