H DS στοχεύει στην κατηγορία υπερ-πολυτελείας
Η DS Automobiles, η μάρκα πολυτελείας του ομίλου Stellantis, έχει μπει σε μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού της θέσης και της στρατηγική της, θέλοντας να ανταγωνιστεί κατασκευαστές όπως η Rolls-Royce και η Bentley.
Έτσι δίνει προτεραιότητα στον τολμηρό σχεδιασμό, τα υψηλής ποιότητας εσωτερικά και την δεξιοτεχνία τω ανθρώπων που εμπλέκονται στην κατασκευή τους, αντί να εστιάζει στις υψηλές πωλήσεις.
.jpg?t=A1wqH3BI6WYzrQJLhiAOYQ)
Οι φιλοδοξίες της μάρκας αποτυπώνονται στο πιο καινούργιο μοντέλο της, το DS No8, το οποίο, σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδιασμού Thierry Metroz, εμπνέεται από την Bentley.
.jpg?t=PqUrl0hwQVmvnJo6p4K2Ig)
Ο ίδιος οραματίζεται τη DS ως τη «Louis Vuitton των αυτοκινήτων», δίνοντας έμφαση σε μια μοναδική, πολυτελή αισθητική που διαφοροποιείται από τους premium ανταγωνιστές της από τη Γερμανία.
.jpg?t=GTG0q5c7HEQXOvgkcs5tRw)
Ταυτόχρονα ο Metroz παραδέχεται τις δυσκολίες στην εδραίωση μιας πραγματικά πολυτελούς ταυτότητας, εκτιμώντας ότι η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει 10-20 χρόνια.
.jpg?t=hRUj0_b_FuKrS9eZv4RiSA)
Τα επόμενα μοντέλα, όπως οι νέες εκδόσεις των DS 7 και DS 4, θα ακολουθήσουν τη σχεδιαστική φιλοσοφία του No8, προβάλλοντας την καινοτομία και την ηλεκτρική τεχνολογία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
H θρυλική Citroen SM επέστρεψε ως DS SM Tribute
Χαρίτσης κατά Τσίπρα: Η εκλογική συντριβή του 2023 ήταν ο ορισμός της πολιτικής αποτυχίας
17:57
ΕΟΠΥΥ: Η καταγγελία που οδήγησε στην εξάρθρωση κυκλώματος εικονικών συνταγογραφήσεων
17:53
ΣΤΑΣΥ: Τροποποιήσεις δρομολογίων το Σάββατο (6/12) στο Μετρό με εντολή της ΕΛ.ΑΣ
17:45
Η Νορβηγία αγοράζει και άλλα υποβρύχια για να παρακολουθεί τη ρωσική παρουσία στη Βαλτική
17:37