ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

O Tζουντ Λο οδηγεί μία Delhaye 135S στη Νότια Ιταλία

O Tζουντ Λο οδηγεί μία Delhaye 135S στη Νότια Ιταλία

O Τζουντ Λο επιβαίνει σε ένα κομψοτέχνημα, πανάκριβο vintage αυτοκίνητο. Θα το οδηγήσει από τη Νότια Ιταλία στο Μόντε Κάρλο.

Θα είναι το στοίχημα του απέναντι στο θρύλο του ιταλικού κινηματογράφου Τζιανκάρλο Τζανίνι. Το μικρού μήκους φιλμ που σκηνοθέτησε ο γιος του Ρίντλεϊ Σκοτ, Τζέικ, δεν είναι βέβαια γυρισμένο από κάποιον ανεξάρτητο κινηματογραφικό παραγωγό. Είναι ένα ακόμη έξυπνο τρικ για να τραβήξει ένα brand τα φώτα επάνω του.

“Ευτυχώς είχα οδηγήσει σε όλη την Ιταλία αρκετές φορές στο παρελθόν, γιατί είχα πολύ άγχος με το αυτοκίνητο μήπως και πήγαινε κάτι λάθος. Δούλεψα πολύ σκληρά. Η οδήγηση ήταν πολύ γρήγορη, εξαιτίας του τρόπου που είναι φτιαγμένο το αυτοκίνητο. Εξαιτίας του σχήματος και του χώρου που έχεις στη διάθεσή σου. Άρα δεν απόλαυσα ιδιαίτερα το τοπίο, ενώ οδηγούσα το Delhaye 135S.

Ήμουν προσηλωμένος στη διαδρομή και το αυτοκίνητο” είπε ο Βρετανός ηθοποιός σε ένα μικρού μήκους φιλμ που εκθειάζει την καλοσύνη. Εννοείται ότι πατάς play και μετά αποφασίζεις να παραιτηθείς, να αναχωρήσεις για Νότια Ευρώπη και να ζήσεις τον αέρα της ελευθερίας εκεί που οι δημοσιογράφοι δεν ουρλιάζουν στα τηλεοπτικά παράθυρα γιατί το παραμύθι πρέπει να κλείνει πάντα με το “και εμείς καλύτερα”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ