ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Προβάδισμα Ηyundai!
Το τέλος της πρώτης ημέρας του Ράλλυ Ακρόπολις βρήκε την Hyundai να έχει το προβάδισμα, καθώς οι Τάνακ, Φουρνιέ βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις, ενώ ακολουθεί ο Οζιέ.
Για τους… γνώστες του WRC αυτό ήταν μάλλον αναμενόμενο από τη στιγμή που τα Toyota Yaris και τα πληρώματά τους καθάριζαν το δρόμο.
Από την άλλη η τύχη δεν ήταν μαζί με όλους τους οδηγούς της Hyundai, μιας και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Τιερί Νεβίλ αντιμετώπισε συνολικά 3 κλαταρίσματα ελαστικών και βρέθηκε στην 8η θέση της γενικής.
Αξιοσημείωτο γεγονός της 1ης ημέρας του εθνικού μας αγώνα το ατύχημα του Γιώργου Αμούτζα, ενώ πρώτος Έλληνας είναι ο Ζουρντάν Σιδερίδης, που με το Ford Puma Rally1 βρίσκεται στην 26η θέση της γενικής κατάταξης.
Το Σάββατο 28 Ιουνίου η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει στις 08:22 με την ειδική διαδρομή Παύλιανη 1 και θα ολοκληρωθεί με το Οινοχώρι 2, όπου το πρώτο αυτοκίνητο θα μπει με βάση το πρόγραμμα στις 18:32.
Το μέλλον των χιονοδρομικών της Ελλάδας... χωρίς το χιόνι: Ένας αργός θάνατος και οι εναλλακτικές
08:10
Ο συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία καλεί σε εκκένωση της περιοχής Μουκάλα στην Υεμένη
08:08
Λαβρόφ σε Δύση για την Ουκρανία: Θα πρέπει να αποδεχθεί τις «νέες εδαφικές πραγματικότητες»
08:03
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ για ακόμη 10 χρόνια ο Ναγίμπ Μπουκέλε
08:00