ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το βίντεο- ευχαριστώ του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της F1 Nico Rosberg για τους γονείς του

Το βίντεο- ευχαριστώ του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της F1 Nico Rosberg για τους γονείς του

Ο Nico Rosberg δικαίωσε τις προβλέψεις και έτσι στο τελευταίο Γκραν Πρι της σαιζόν της Φόρμουλα 1 στο Abu Dhabi στέφθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Φυσικά το πανηγύρισε δεόντως με τη σύζυγο, τους μηχανικούς, τους ανθρώπους της ομάδας και τους συναδέλφους του, όπως τον επίσης Παγκόσμιο Πρωταθλητή (4 φορές) και συμπατριώτη του Sebastian Vettel.

O Γερμανός πιλότος της Mercedes δεν παρέλειψε όμως να ευχαριστήσει και τους γονείς του, τη μητέρα του Sina και το πατέρα του Keke, το Φινλανδό Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 το 1982. Και αν αναρωτιέστε γιατί ο πατέρας είναι Φινλανδός και ο γιός Γερμανός είναι γιατί προτιμήθηκε η υπηκοότητα της μητέρας του που είναι Γερμανίδα, έτσι ώστε να έχει μεγαλύτερη στήριξη και υποστήριξη αν τυχόν ακολουθούσε τα βήματα του πατέρα του. Κάτι που βέβαια έγινε πραγματικότητα...

Στο ευχαριστήριο βίντεο λοιπόν που ανέβασε ο Nico Rosberg στα social media θα τον δείτε παιδάκι να οδηγεί καρτ γύρω από μια εξοχική κατοικία -μάλλον πρέπει να ανήκει στην οικογένεια και να βρίσκεται κάπου στη Νότια Ευρώπη- και τον πατέρα του να χρονομετρά τους γύρους του, να ανεφοδιάζει με βενζίνη το καρτ αλλά και να το φροντίζει.

Κάπως έτσι προκύπτουν οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, ειδικά αν υπάρχουν και τα γονίδια...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ