ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

«Night of excellence» από την Σπανός ΑΕ

«Night of excellence» από την Σπανός ΑΕ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016. Μία μοναδική βραδιά. Ένα λαμπερό, exclusive event με την υπογραφή της BMW Σπανός και του BMW Group Hellas. Ξεχωριστά μοντέλα της σειράς BMW με άλλα luxury brands έκλεψαν τις εντυπώσεις, σε μία εκδήλωση «Night of Excellence» για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στις εγκαταστάσεις της BMW Σπανός SA στη Συγγρού, premium μοντέλα της BMW με διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από ξύλο, με άψογα δουλεμένα «νερά», επιλεγμένα από όλο τον κόσμο, εξαιρετικής ποιότητας με σαγηνευτικό απαλό δέρμα από τα καλύτερα βυρσοδεψεία του κόσμου, προσφέρονται για απαιτητικούς πελάτες.

4

Χρώματα αμαξώματος που εξάπτουν τις αισθήσεις με τη λάμψη, τη φωτεινότητα και την εντύπωση που δημιουργούν. Μία πλούσια γκάμα αποχρώσεων που καθορίζουν το πνεύμα της εποχής, αντί απλώς να το... ακολουθούν. Αυτά είναι τα Premium μοντέλα της BMW.

3

Τα συγκεκριμένα μοντέλα της BMW με τη Luisa World, με brands όπως Elie Saab, Valentino, Alexander McQueen, Bottega Veneta, Manolo Blahnik και η γνωστή αλυσίδα κοσμηματοπωλείων Gofas με τα ρολόγια Hublot και η Interni «ένωσαν» τις δυνάμεις τους. Κληρώθηκαν δώρα από τις εταιρείες και τα έσοδα διατέθηκαν για το ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ.

5

Τη βραδιά παρουσίασε η Βίκυ Καγιά.

1 copy copy
6

ΔΗΜΟΦΙΛΗ