ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Mercedes-Benz: Αυτή είναι η πιο ανταγωνιστική τιμή στο service

Mercedes-Benz: Αυτή είναι η πιο ανταγωνιστική τιμή στο service

Τι συμβαίνει κάτω από το καπό του αυτοκινήτου σας;

Μπορεί οι υποχρεώσεις και το βεβαρυμμένο σας πρόγραμμα να μην σας αφήνουν χρόνο να φροντίσετε το αμάξι σας όπως θα έπρεπε, καλό θα ήταν όμως να θυμάστε πως δεν πρέπει να είμαστε αμελείς στα θέματα ασφάλειας. Άλλωστε, ποιος θα έλεγε «όχι» σε ένα service που κοστίζει μέχρι 77 €*; Η Mercedes-Benz φέρνει νέα δεδομένα όσον αφορά στους ελέγχους που πρέπει να πραγματοποιούμε στα οχήματά μας.

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει δύο εξειδικευμένα πακέτα, για να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας, ώστε να είστε σίγουροι ότι κινείστε καθημερινά με άνεση και ασφάλεια.

Service Α: Διεξοδικό check-up!

Το πακέτο συντήρησης «Service Α» εξασφαλίζει για το όχημά σας ένα διεξοδικό check-up από το εξειδικευμένο προσωπικό του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Mercedes-Benz.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός από την αλλαγή λαδιών και φίλτρου λαδιού πραγματοποιείται ένας γενικός έλεγχος του πολυτελούς αυτοκινήτου σας. Έτσι, κάνοντας την πιο οικονομική επιλογή, εξασφαλίζετε ότι διατηρείτε την αξία του στον χρόνο αναλλοίωτη, για να μπορείτε να κυκλοφορείτε με το αγαπημένο σας όχημα για πολλά ακόμη χρόνια...

Service B: Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

Το πακέτο συντήρησης «Service B» περιλαμβάνει επιπλέον του «Service A», ενδελεχή έλεγχο του οχήματός σας μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Για παράδειγμα, οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί εξετάζουν επιπρόσθετα τα φρένα, τον κινητήρα, το υποδάπεδο του οχήματος και αντικαταστούν το φίλτρο καμπίνας. Όλα αυτά με εργαλεία και εξοπλισμό ειδικά σχεδιασμένα από τη Mercedes-Benz, για να ανταποκρίνονται στις ειδικές απαιτήσεις του αυτοκινήτου σας, όσο μικρές ή μεγάλες είναι. Έτσι, το όχημά σας θα είναι σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς όταν το αποκτήσατε. Το καλύτερο είναι όμως ότι επιλέγετε την τεχνογνωσία και την εμπειρία του κατασκευαστή του!

Χάρη στις υπηρεσίες του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών έχετε πλήρη έλεγχο των εξόδων σας. Γνωρίζετε εκ των προτέρων το ακριβές ποσό που θα σας κοστίσει η εργασία, τα ανταλλακτικά που θα χρειαστείτε και εξασφαλίζετε άνεση, σιγουριά και ασφάλεια στην πιο ανταγωνιστική τιμή!

Ποιο είναι το δικό σας μοντέλο; Ενημερωθείτε στη σελίδα της Mercedes-Benz για τα οικονομικά πακέτα ανάλογα με το μοντέλο και τη χρονιά κατασκευής του αυτοκινήτου σας και επιλέξτε τις πιο συμφέρουσες λύσεις.

*Η τιμή αφορά στο πακέτο Service A για A-Class (W168) ή Assyst A για A-Class (W169) και B-Class (W245).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ