ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Snow Crawler Concept είναι η Ferrari των snow mobile

Το Snow Crawler Concept είναι η Ferrari των snow mobile

Αν φοβάστε πως λόγω της κακοκαιρίας υπάρχει κίνδυνος να αποκλειστείτε, τότε ρίξτε μια καλή ματιά στο Snow Crawler Concept, που είναι από τα πιο εντυπωσιακά snow mobile που έχουν σχεδιαστεί ποτέ. Μάλιστα οι γραμμές του είναι τόσο καθαρές και δυναμικές που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι η Ferrari των οχημάτων του είδους.

Το Snow Crawler είναι μια σχεδιαστική σπουδή του Michal Bonikowski, ο οποίος το δημιούργησε κυρίως γιατί θα μπορούσε εύκολα να υλοποιηθεί και αυτό είναι που προσπαθεί τα τελευταία 2 χρόνια.

Κάτω από το αεροδυναμικό του αμάξωμα υπάρχει μια και μόνο θέση, ενώ ακόμα και τα χιοπέδιλα του συστήματος διεύθυνσής του είναι πολύ όμορφα σχεδιαστικά. Στο εξίσου εντυπωσιακό πίσω μέρος του υπάρχουν δύο ερπύστριες από συνθετικά υλικά που κινούνται από δύο ηλεκτροκινητήρες και εξασφαλίζουν υψηλές ταχύτητες, με τα δεδομένα των snow mobiles.

Ακόμα και αν κατασκευαστεί το Snow Crawler, μακάρι γιατί είναι ιδιαίτερα όμορφο, πολύ δύσκολα θα το δούμε στα μέρη μας. Και λόγω κόστους αλλά κυρίως εξαιτίας της περιορισμένης χρήσης του. Αυτές οι μέρες πάντως θα ήταν ότι πρέπει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ