ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η σαιζόν της Φόρμουλα 1 ξεκινά με νέους κανονισμούς και ο Lewis Hamilton τους εξηγεί

Η σαιζόν της Φόρμουλα 1 ξεκινά με νέους κανονισμούς και ο Lewis Hamilton τους εξηγεί

Τα ελεύθερα δοκιμαστικά για το πρώτο Γκραν Πρι της σαιζόν, που θα γίνει την Κυριακή 26 Μαρτίου, έχουν ήδη ξεκινήσει και ακόμα και τώρα, την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά, οι ομάδες κάνουν ακόμα κάποιες αλλαγές, προκειμένου να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ευθύς εξαρχής.

Για τη σαιζόν που μόλις ξεκινά πάντως το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στo πως θα επηρεαστεί η ταχύτητα των μονοθεσίων αλλά και το θέαμα που προσφέρουν από τις πρόσφατες αλλαγές στους κανονισμούς, των ελαστικών, που είναι πλέον πιο μεγάλα και πιο φαρδιά, συμπεριλαμβανομένων.

Αυτές ακριβώς τις αλλαγές εξηγεί στο βίντεο που ακολουθεί ο πρώτος τη τάξει οδηγός της πρωταθλήτριας ομάδας της Mercedes, o Lewis Hamilton. Μάλιστα ο ακροατής του είναι ένας πιτσιρίκος και για αυτό οι εξηγήσεις που δίνει ο Βρετανός πιλότος είναι απλές και κατανοητές και σίγουρα θα βοηθήσουν στο να αντιληφθεί κανείς καλύτερα όσα τυχόν θα διαδραματιστούν στο Αυστραλιανό Γκραν Πρι.

Σύμφωνα πάντως με τον Hamilton τα μονοθέσια θα είναι περίπου 3 δεύτερα πιο γρήγορα ανά γύρο σε κάθε πίστα, γεγονός που γεννά λογικά προσδοκίες και για το θέαμα. Ίδωμεν...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ