ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ταξιδεύοντας First Class: To νέο Audi A8 θα κάνει και μασάζ στα πόδια. Όχι του οδηγού…

Ταξιδεύοντας First Class: To νέο Audi A8 θα κάνει και μασάζ στα πόδια. Όχι του οδηγού…

Αν μέχρι τώρα τα ταξίδια First Class ήταν συνυφασμένα με τις αντίστοιχες θέσεις των αεροπορικών εταιρειών μάλλον θα πρέπει να συνδυαστούν πλέον ακόμα περισσότερο με τα πολυτελή μοντέλα των κατασκευαστών κύρους.

Τα οποία αποκτούν όλο και περισσότερες δυνατότητες, με στόχο να κάνουν το ταξίδι μαζί τους πιο άνετο και πιο ξεκούραστο και βέβαια να δικαιολογήσουν στο έπακρο την πολυτελή τους διάσταση. Έτσι πριν από μερικά χρόνια είχαν εμφανιστεί τα καθίσματα με δυνατότητα μασάζ και εξαερισμού, ενώ πλέον κάνουν δειλά δειλά την παρουσία τους και συσκευές μασάζ για τα πόδια. Σαν και αυτή που θα διαθέτει το νέο Audi A8 -παρουσιάζεται επίσημα στις 11 Ιουλίου και το CNN.gr θα είναι εκεί- για όσους κάθονται στο πίσω κάθισμά του.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί -ο πιτσιρίκος ντυμένος Spider-Man και ο μπαμπάς του είναι πέρα από τις τεχνολογίες της νέας ναυαρχίδας της Audi οι πρωταγωνιστές των teaser videos- στην πλάτη του καθίσματος του συνοδηγού υπάρχει ένας καλυμμένος χώρος στον οποίο μπορεί κανείς να ακουμπήσει τα πόδια του και να απολαύσει ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Το νέο Audi A8 παρουσιάστηκε με αρκετό έντονο καμουφλάζ στην πρεμιέρα της ταινίας Spider-Man: Homecoming, ενώ μεταξύ των τεχνολογικών του high lights θα περιλαμβάνονται οι πρωτοποριακές αναρτήσεις με τους ηλεκτροκινητήρες σε κάθε τροχό καθώς και το ηλεκτρικό κύκλωμα των 48V.

AUDI A8

Το νέο Audi A8 εμφανίστηκε καμουφλαρισμένο στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Spider-Man: Homecoming, ενώ η δική του πρεμιέρα θα γίνει στις 11 Ιουλίου στη Βαρκελώνη και το CNN.gr θα είναι εκεί. Πηγή: Getty Images for Audi

Όσο για τους κινητήρες του θα είναι από V6 μέχρι και W12 -o τελευταίος χρησιμοποιείται και στη Bentley Bentayga και θα αποδίδει περισσότερους από 600 ίππους- σε ότι αφορά τα σύνολα βενζίνης, ενώ οι diesel θα είναι εξακύλινδροι και οχτακύλινδροι, πάντα σε διάταξη V.

Εκτός από τη στάνταρ εκδοχή θα υπάρχει και η επιμηκυμένη με το μεγαλύτερο μεταξόνιο καθώς και η πιο σπορ S8, ενώ δεν θα υπάρχει RS8.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ