ΟΜΟΡΦΙΑ

Ηybrid foundations: Είναι το μέλλον ή απλά μία τάση;

Ηybrid  foundations: Είναι το μέλλον ή απλά μία τάση;

Βάζουμε τα υβριδικά μεικάπ στο μικροσκόπιο

H εποχή που χρησιμοποιούσαμε ένα διαφορετικό προϊόν για κάθε μας ανάγκη φτάνει στο τέλος της. Τα αντηλιακά έχουν αποκτήσει αντιγηραντικές ιδιότητες και βιταμίνες, κλείνοντας στα tubes τους τη δύναμη μίας κρέμας, ενός ορού και ενός αντηλιακού μαζί. Αντίστοιχα, υπάρχουν κρέμες που ντουμπλάρουν σαν μάσκες ή και καθαριστικά και γενικά τίποτα δεν είναι πλέον το ίδιο. Αν το θέλουμε, μπορούμε να αγοράσουμε ένα ή δύο προϊόντα, να έχουμε μία ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης και άφθονο χρόνο στη διάθεσή μας. Είναι όλα πιο απλά και εύκολα και η multitasking ή hybrid τάση που ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια, κορυφώθηκε φέτος και φαίνεται ότι είναι εδώ για να μείνει.

Από πολύ νωρίς, τα υβριδικά προϊόντα δεν περιορίστηκαν στην περιποίηση αλλά απλώθηκαν ως και το μακιγιάζ. Τα πρώτα υβριδικά foundations έκαναν την εμφάνισή τους πριν καιρό όμως έχουν εξελιχθεί πολύ από τότε. Αντί για κρέμα, αντηλιακό, ορό και λοσιόν το πρωί, μπορούμε απλά να φορέσουμε το υβριδικό μας foundation και να κάνουμε skip τα βήματα της περιποίησης (με εξαίρεση τον καθαρισμό) περνώντας απευθείας στο μακιγιάζ. Ναι, ασφαλώς και υπάρχουν οι ρομαντικές που αφιερώνουν χρόνο στην περιποίησή τους και τα hybrid προϊόντα δεν απευθύνονται σε εκείνες.

Τα υβριδικά foundations απευθύνονται στις εργαζόμενες μητέρες και συζύγους που δεν κατάφερναν να ξεκλέψουν χρόνο για τον εαυτό τους ούτε μέσα στους τόσους μήνες της καραντίνας. Για εκείνες τις γυναίκες, το να μπορούν να βάλουν λοσιόν, ορό, κρέμα και μεικάπ με μία κίνηση, είναι ανεκτίμητη πολυτέλεια και δεν θα την αλλάξει το τέλος της πανδημίας. Ενώ οι περισσότερες από εμάς θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας και θα θέλουμε να αφιερώσουμε χρόνο σε εμάς, μία μεγάλη μερίδα γυναικών θα θέλει να συνεχίσει να έχει την πολυτέλεια του χρόνου και της ευκολίας, η κάθε μία για τους δικούς της λόγους. Γι’ αυτό δεν μιλάμε για μία τάση. Τα hybrid foundations είναι το μέλλον και έχουμε ήδη αρχίσει να παίρνουμε μία γεύση από αυτό.

Οι high end, luxury αλλά και φαρμακευτικές μάρκες έχουν κάνει τα πρώτα τους βήματα συγχωνεύοντας την θρέψη των κρεμών και των ορών τους με τα καλυπτικά τους προϊόντα. Τα σημαντικότερα μέχρι στιγμής είναι τα παρακάτω αλλά το 2021 προβλέπεται να γεμίσει breakthroughs οπότε θα είμαστε συντονισμένοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ