ΟΜΟΡΦΙΑ

Τρεις γυναίκες κάνουν πραγματικότητα ένα όραμα

Τρεις γυναίκες κάνουν πραγματικότητα ένα όραμα

Οι γυναίκες που έκαναν το όραμά τους πραγματικότητα. Στόχος του τρίο των ιδρυτριών Doreen Bloch, Caitlin Collins και Rachel Goodwin είναι να ρίξουν -άνευ προηγουμένου- φως στην ιστορία της ομορφιάς και του μακιγιάζ αποκαλύπτοντας όχι μόνο τις glam πλευρές τους αλλά και τις αθέατες, πιο σκοτεινές πτυχές τους.

To Μakeup Museum ήταν το όραμα της Doreen Bloch το οποίο μοιράστηκε με δύο ακόμη power women του χώρου της ομορφιάς και, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, δημιούργησαν έναν μοναδικό χώρο που γιορτάζει το μακιγιάζ. Ποιες είναι όμως οι γυναίκες που κατάφεραν να δημιουργήσουν και να εγκαινιάσουν ένα μουσείο που όμοιό του δεν υπάρχει στον κόσμο, εν μέσω πανδημίας στη Νέα Υόρκη;

Doreen Bloch, Executive Director & Co-Founder
Είναι η διευθύντρια και ιδρύτρια του μουσείου. Έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο της ομορφιάς και είναι επίσης ιδρύτρια και CEO της εταιρίας Poshly Inc, μίας βραβευμένης εταιρίας ομορφιάς. Έχει υπάρξει μία εκ των 30 under 30 του περιοδικού Forbes 2 φορές και η δουλειά της παρουσιάζεται συχνά σε μέσα όπως οι New York Times, Vogue, Forbes, Wall Street Journal και άλλα.

Rachel Goodwin, Artistry & Creative Expert, Co-Founder, makeup artist
Αναμειγνύοντας το rock & roll με την κομψότητα, η μοναδική ματιά της την έχει εκτοξεύσει στην κορυφή της λίστας με τους πιο ποθητούς artists της βιομηχανίας της ομορφιάς. Έχει υπάρξει celebrity makeup artist για τον οίκο Chanel. Το πελατολόγιό της περιλαμβάνει ονόματα όπως Emma Stone, January Jones, Brie Larson, Jennifer Lawrence και Renee Zellweger ενώ έχει συνεργαστεί με κορυφαίους διεθνείς τίτλους όπως οι Vogue, V Magazine και ELLE. Η καριέρα της και το μοναδικό της ταλέντο έχει αφήσει και συνεχίζει να αφήνει ιστορία και η συμβολή της στην δημιουργία και εξέλιξη του Makeup Museum είναι πολύτιμη.

Caitlin Collins, Co-founder of Makeup Museum, Owner of CaLaCo, Beauty Brand Marketer and Lifestyle & Beauty Writer
Έχοντας εργαστεί στο κομμάτι του content για 12 χρόνια, αποφάσισε να εστιάσει στην αγάπη της η οποία δεν είναι άλλη από την ομορφιά. Άφησε λοιπόν πίσω της τίτλους όπως το Wall Street Journal και πέρασε σε κολοσσούς της ομορφιάς όπως η L’ Oreal. Μετά από 5 χρόνια ως editorial director του makeup.com αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της εταιρία και να παρέχει beauty content σε μεγάλους πελάτες. Συνδύασε έτσι το πάθος της με το ταλέντο της και χάραξε μία διαφορετική Beauty Πορεία που την οδήγησε στο Makeup Museum.

Έχουμε λοιπόν το συνδυασμό μίας γυναίκας με corporate εμπειρία στο κομμάτι της ομορφιάς, μία γυναίκα με δημοσιογραφικό ταλέντο και πάθος για την ομορφιά και μία κορυφαία makeup artist. Οι κοινές τους γνώσεις, το πείσμα, η θέληση και η δημιουργικότητά τους, έδωσαν ζωή στο Makeup Museum και επιτέλους μπορούμε να κοιτάξουμε την ομορφιά και το μακιγιάζ από μία διαφορετική, εκπαιδευτική, κοινωνική και πολύ ιδιαίτερη γωνία.

Δείτε όλο το αφιέρωμα εδώ