ΟΜΟΡΦΙΑ

Neurophroline: Τα πάντα για τo συστατικό που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοσμετολογίας  

Neurophroline: Τα πάντα για τo συστατικό που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοσμετολογίας  

Είναι αυτό που μπορεί να σώσει την επιδερμίδα από τις επιπτώσεις του στρες

H σύνδεση ανάμεσα στο στρες και την επιδερμίδα είναι αποδεδειγμένη επιστημονικά. Όταν νιώθουμε στρες, το σώμα μας παράγει κορτιζόλη, την ορμόνη του στρες, η οποία εκκρίνεται όπως ο ιδρώτας και μένει στην επιφάνεια της επιδερμίδας διαταράσσοντας την ισορροπία της. Το αποτέλεσμα είναι θαμπή, ερεθισμένη επιδερμίδα και φλεγμονές όπως τα σπυράκια για παράδειγμα. Η απόλυτη λύση σε αυτό το πρόβλημα που έχει διπλασιαστεί εν καιρό πανδημίας, είναι η αποβολή τους στρες. Φυσικά αυτό δεν μπορεί να γίνει γι᾽αυτό η κοσμετολογία έχει αρχίσει να στρέφεται προς το συστατικό Neurophroline.

Το Neurophroline εκκρίνεται από το φυτό indigo, γνωστό και ως λουλάκι και είναι ένα ενεργό συστατικό που μπλοκάρει την παραγωγή της κορτιζόλης. Συχνά χρησιμοποιείται μετά από αισθητικές επεμβάσεις καθώς καταπραΰνει τους ερεθισμούς και ενισχύει την φυσική παραγωγή πεπτιδίων που λειτουργούν και σαν παυσίπονα. Για τους ίδιους λόγους, χρησιμοποιείται και για την αντιμετώπιση παθήσεων όπως η ροδόχρους ακμή, το έκζεμα και η ψωρίαση. Σε γενικές γραμμές είναι ένα super καταπραϋντικό και αντιφλεγμονώδες συστατικό με δεκάδες ευεργετικές ιδιότητες. Πώς λειτουργεί όμως;

Πολύ απλά, το Neurophroline διασπά την κορτιζόλη που παράγεται από τα κύτταρά μας και ενισχύει την παραγωγή ενδορφίνης, των νευροπεπτιδίων που καλμάρουν τις φλεγμονές και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση των ερεθισμών, την επαναφορά της λάμψης στην επιδερμίδα και τη μείωση των ορατών σημαδιών της γήρανσης. Πόσο γρήγορα μπορεί να τα κάνει όλα αυτά; Μελέτες έχουν δείξει ότι τα αποτελέσματα ενάντια στην κορτιζόλη είναι ορατά μέσα σε δύο ώρες.

Όλα αυτά ακούγονται εξαιρετικά όμως μένουν δύο ακόμα μεγάλες απορίες. Πρώτα από όλα, πώς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις ιδιότητες αυτού του συστατικού; Ο μοναδικός τρόπος για να έχουμε maximum αποτελέσματα είναι η χρήση του Neurophroline σε μορφή ορού. Για να δράσει πρέπει να μείνει στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Δεύτερον, ποια δοσολογία είναι η ιδανική; Οι μελέτες έχουν δείξει ότι, ακόμα και ποσότητα στο 0.0125 έχει αποτελέσματα αλλά για άμεση δράση, ο ορός που θα επιλέξουμε θα πρέπει να έχει περιεκτικότητα από 1% ως 2%.Τι εννοούμε όταν λέμε άμεσα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών έδειξαν ότι η φωτεινότητα της επιδερμίδας βελτιώνεται από την δεύτερη εβδομάδα καθημερινής χρήσης ενώ οι ερεθισμοί σχεδόν εξαφανίζονται μετά από 28 ημέρες. Έχουμε λοιπόν ένα συστατικό με αποδεδειγμένη δράση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους και σε κάθε ηλικία. Είναι μάλιστα το συστατικό που μπορεί να «σώσει» την επιδερμίδα μας από τις επιπτώσεις του κορονοϊού και του lockdown. Το Neurophroline είναι το συστατικό του μέλλοντος και μέσα στο επόμενο διάστημα θα δούμε ολοένα και περισσότερες σειρές που θα το έχουν σαν πρωταγωνιστή στις φόρμουλές τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ