Ένας παράλληλος κόσμος
Ένας Σουηδός καλλιτέχνης, ο Έρικ Γιόχανσον (Erik Johansson) δημιούργησε μια συλλογή από φωτογραφίες που συνδυάζουν την πραγματικότητα με τη φαντασία.
Ένας Σουηδός καλλιτέχνης, ο Έρικ Γιόχανσον (Erik Johansson) δημιούργησε μια συλλογή από φωτογραφίες που συνδυάζουν την πραγματικότητα με τη φαντασία.
«Σε κάθε φωτογραφία απεικονίζεται ένας παράλληλος κόσμος, ένας κόσμος που μοιάζει με τον δικό μας απλά είναι λίγο πιο περίεργος και διαφορετικός», αναφέρει στο CNN ο καλλιτέχνης.
Ο Γιόχανσον είναι ειδικός στην επεξεργασία φωτογραφιών. Σε κάθε εικόνα του υπάρχει ένα τοπίο στο φόντο, ένα στοιχείο του οποίου -με τη βοήθεια επεξεργασίας μέσω υπολογιστή- μοιάζει να εκτείνεται πέρα και έξω από το πλαίσιο.
Ο ίδιος αναφέρει ότι δεν θέλει να εξηγήσει τη σημασία κάθε φωτογραφίας γιατί ο καθένας βλέπει κάτι διαφορετικό.
Εσάς τι σας εμπνέει;
SPONSORED
Ο πληθωρισμός ανεβάζει τα επιτόκια της ΕΚΤ - Τι σημαίνει για τα δάνεια
19:54
Πολεοδομίες: Η δράση και οι ρόλοι του κυκλώματος - Οι κωδικές λέξεις που χρησιμοποιούσαν
19:41
Θρίαμβος για την 19χρονη Αντρέεβα στον τελικό του Ρολάν Γκαρός - Κέρδισε με 2-0 σετ την Χβαλίνσκα
19:31
Εμπλοκή ελληνικών και τουρκικών οπλισμένων F16 πάνω από το Αιγαίο - Μπαράζ παραβιάσεων
19:18