ΜΟΔΑ

Kέιτ Μος: o topless εφιάλτης της εφηβείας της & η αποθέωση της στη Vogue Paris

Kέιτ Μος: o topless εφιάλτης της εφηβείας της & η αποθέωση της στη Vogue Paris

Eίναι η γαλλική έκδοση της Vogue πρόθυμη να κάνει μια κατάδυση στα 90s; Αυτό δείχνει η επιλογή της διευθύντριας του περιοδικού Emmanuelle Alt που αποφάσισε να γυρίσει την πλάτη στα 80s που κυριαρχούν στη μόδα για να αναδείξει το στιλ της δεκαετίας του '90.

Ίσως για αυτό το περιοδικό απαθανατίζει τρία top model των 90s για το θεματικό τεύχος Σεπτεμβρίου "Μύθοι της Μόδας" (Légendes de Mode).

Η Κέιτ Μος παίζει με το φακό ως άλλη Μέριλιν Μονρόε, η Ναόμι Κάμπελ θυμίζει αρκετά την Τίνα Τάρνερ και η Κρίστι Τέρλινγκτον είναι ο κλασικά κομψός εαυτός της στην έκδοση που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Σε παράλληλο χρόνο η Μος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Today της Μέγκιν Κέλι όπου και αποκάλυψε τις δυσκολίες της να χειριστεί το γυμνό στην αρχή της καριέρας της.

Σε ερώτηση αν δέχθηκε πίεση για να ποζάρει γυμνόστηθη η βρετανίδα εξομολογήθηκε ότι ένιωθε άβολα. "Ναι, δέχθηκα πίεση. Δούλευα με μια γυναίκα φωτογράφο, που την έλεγαν Corinne Day. Της άρεσε πάντα να με βλέπει να κυκλοφορώ topless, κάτι που δεν με έκανε να νιώθω καθόλου ωραία στην αρχή της καριέρας μου" είπε η Μος.

"Δεν χρειάζεται να ποζάρουν topless τα νέα κορίτσια αν δεν θέλουν να το κάνουν. Δεν θα άφηνα την κόρη μου να το κάνει. Την κοιτάζω τώρα που είναι 15 ετών και σκέφτομαι πως το να ποζάρω τόπλες στην ηλικία της ήταν τρελό" είπε η Μος για την νέα γενιά μοντέλων αλλά και την κόρη της Λίλα Γκρέις Μος-Χακ που ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της.

"Ποτέ μην παραπονιέσαι, ποτέ μην εξηγείς. Απλώς ξεπέρασέ το. Δεν μπορείς να κάνεις το παραμικρό για αυτά που σκέφτονται οι άλλοι για σένα ή να λένε ψέματα ή αν δεν ισχύουν τα λεγόμενά τους- δεν έχει καμία σημασία. Αν ξέρεις ποιος είσαι, τότε μόνο μπορείς να επιβιώσεις" πρόσθεσε για τη φιλοσοφία ζωής της αυτή η γυναίκα, ζωνταντός θρύλος της μόδας για τη Vogue.

Περισσότεροι μύθοι εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ