ΜΟΔΑ

Σίντι Κρόφορντ: η μούσα της Omega έκανε το ρολόι μόδα

Σίντι Κρόφορντ: η μούσα της Omega έκανε το ρολόι μόδα

H διαχρονική ομορφιά και η σαν μαγνήτης χάρη της έχουν αναδείξει τη Σίντι Κρόφορντ σε ιδανικό πρόσωπο της OMEGA εδώ και δύο δεκαετίες και πλέον. Με αφορμή της παρουσία της στην έκθεση "Her Time" ρίζουμε αυτό είναι ένα λεύκωμα μια συνεργασίας που μετράει 22 χρόνια.

Το top model εξακολουθεί να μετράει το χρόνο με ένα ρολόι που έχει πιστέψει ως πρέσβειρα του brand OMEGA από το 1995 και έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες, έχει γίνει μέλος της σχεδιαστικής ομάδας μοντέλου του οίκου και όπως σημειώνει ο πρόεδρος της OMEGA Stephen Urquhart είναι μια ιδανική συμμαχία που πάγωσε το χρόνο.

"Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι συνεργαζόμαστε δύο δεκαετίες και παραπάνω. Είναι τόσο όμορφη όσο ήταν τότε. Η Σίντι είναι μέλος της οικογένειας OMEGA" σημείωσε.

"Είχα την ευκαιρία να συμμετέχω στο σχεδιασμό των μοντέλων Constellation και είμαι υπερήφανη που η OMEGA είναι σήμερα, πέρα από μια άριστη ποιοτικά εταιρία ωρολογοποίας και ένα σύμβολο στιλ" σημείωσε η ίδια για τη συνδρομή της σε αυτή τη συμμαχία που έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

OMEGA και Κρόφοντ συμμετέχουν και στηρίζουν προγράμματα για παιδιά με προβλήματα όρασης της ΜΚΟ Orbis International.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ