ΜΟΔΑ

Villa Casa Casuarina: από τόπος δολοφονίας του Versace σκοτεινό boutique hotel για λίγους

Villa Casa Casuarina: από τόπος δολοφονίας του Versace σκοτεινό boutique hotel για λίγους

To Ocean Drive είναι πολυφωτογραφημένο. Εκεί, ανάμεσα στις ορδές των τουριστών που φιλοξενούνται σε Art Deco ξενοδοχεία, γράφτηκε ο επίλογος στη ζωή του σχεδιαστή μόδας Τζιάνι Βερσάτσε.

Η εντυπωσιακή έπαυλη που δολοφονήθηκε σήμερα είναι ένα ξενοδοχείο γεμάτο από τις μνήμες του σχεδιαστή και της αδελφής του Ντονατέλα, άλλωστε οι επισκέπτες μπορούν να κοιμηθούν στα δωμάτια που τους φιλοξενούσαν αντί 1000 και πλέον δολλαρίων.

Μπαρόκ και εντυπωσιακό το οίκημα που ανήκει εδώ και είκοσι χρόνια στην εταιρία Jordache Enterprises εντυπωσιάζει με την υπερβολή του.

Η πολυτέλεια της Casa Casuarina την έκαναν και ιδανικό σκηνικό για τα γυρίσματα της σειράς "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story" που κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο FX και η οποία θα αναφέρεται στη δολοφονία του.

Σύμφωνα με τον παραγωγό της σειράς Ράιαν Μέρφι, η ιστορία θα ακολουθήσει αντίστροφη διήγηση. "Το πρώτο επεισόδιο ασχολείται με τη δολοφονία του Τζιάνι", δήλωσε και πρόσθεσε ότι "η ιστορία θα ξετυλιχθεί αντίστροφα, θα εξετάσουμε το κίνητρο του Άντριου Κανάναν και γιατί το έκανε αυτό".

Η πρώτη περίοδος της σειράς ασχολήθηκε με την ιστορία τού Ο. Τζ. Σίμπσον και επικεντρώθηκε στις κοινωνικές επιπτώσεις της υπόθεσης, όπως τις φυλετικές διακρίσεις και την αστυνομική βία που ήταν διαδεδομένη εκείνη την εποχή. "Περισσότερο από τους λόγους της δολοφονίας θα δούμε γιατί δεν αποφεύχθηκε", δήλωσε ο παραγωγός στο Harper Bazaar για τη νέα περίοδο της σειράς. "Στο American Crime Story, πάντα προσπαθούμε να μιλάμε για ένα έγκλημα μέσα από την κοινωνική του διάσταση. Ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Κανάναν διέσχισε τη χώρα και διέπραξε αυτά τα εγκλήματα ήταν η ομοφοβία που κυριαρχούσε εκείνη την εποχή" είπε ο Μέρφι.

Ο Βερσάτσε αγόρασε τη Casa Casuarina το 1992.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ