Μις Υφήλιος: δέχθηκε απειλή θανάτου & απάντησε κερδίζοντας τον τίτλο
Με πάθος για την αυτοάμυνα και αφοσίωση στην καταπολένηση της βίας κατά των γυναικών η Νοτιοαφρικανή Ντέμι-Λι Νελ-Πίτερς στέφθηκε χθες Κυριακή "Μις Υφήλιος".
Η Νελ-Πίτερς εκπαιδεύει γυναίκες στην αυτοάμυνα και πήρε πρόσφατα το πτυχίο της στην διοίκηση επιχειρήσεων από το πανεπιστήμιο North-West.
Το πάθος της για την αυτοάμυνα προέκυψε όταν δέχτηκε επίθεση υπό την απειλή όπλου περίπου ένα μήνα μετά την κατάκτηση του τίτλου της "Μις Νότιος Αφρική", όπως εξηγεί η ίδια σε βιντεοσκοπημένο της μήνυμα στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού ομορφιάς.
Ο διαγωνισμός ομορφιάς πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας, ενώ στην τελική τριάδα των νικητριών συγκαταλέγονται η "Μις Κολομβία" και η "Μις Τζαμάικα".
Πρώτη επιλαχούσα είναι η 22χρονη "Μις Κολομβία" Λάουρα Γκονζάλες, η οποία σπουδάζει υποκριτική στη Μπογκοτά, ενώ δεύτερη επιλαχούσα είναι η 21χρονη "Μις Τζαμάικα" Νταβίνα Μπένετ, μοντέλο και φοιτήτρια μάρκετινγκ.
Ανοιχτή η πλατφόρμα της ΔΥΠΑ για τους δικαιούχους του Voucher των 750 ευρώ - Πώς θα κάνετε αίτηση
01:00
Θερινή ώρα: Πότε γυρίζουμε μπροστά τους δείκτες του ρολογιού
00:30
Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις 92-88: Οι «Πράσινοι» πήραν την νίκη που χρειάζονταν
00:07
Τσελιέ - ΑΕΚ 0-4: Μαγικός ο δικέφαλος, «κλείδωσε» την πρόκριση
23:58