ΜΟΔΑ

Candice Swanepoel: η καλλονή από τη Νότιο Αφρική επενδύει στη μόδα & το κορμί της

Candice Swanepoel: η καλλονή από τη Νότιο Αφρική επενδύει στη μόδα & το κορμί της

"Και τώρα τι; Μεγάλη κοιλιά, μωρό αγγελάκι" είχε γράψει το 27χρονο μοντέλο και πλέον σχεδιάστρια μόδας με σειρά swimwear Candice Swanepoel ανακοινώνοντας στο διαδίκτυο την εγκυμοσύνη στο πρώτο της παιδί.

Έκτοτε το μοντέλο και influencer στο Instagram -σύμφωνα με έρευνα που έγινε από γνωστή εταιρία εσωρούχων η ξανθιά καλλονή κερδίζει 70.000 δολάρια για κάθε post της, η 29χρονη Νοτιοαφρικανή Candice Swanepoel με τους 11,8 εκατομμύρια followers έχει ήδη ένα αγοράκι με τον σύντροφό της Hermann Nicoli και αρχές Ιανουαρίου ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Επιπλέον υπογράφει τη δική της συλλογή μαγιό και πλέον το Αγγελάκι της Victoria’s Secret επενδύει στο brand του ονόματος που έχτισε από τα 15 της, όταν και ξεκίνησε την καριέρα της στο modeling.

H Swanepoel έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες για τους οίκους Givenchy, Guess, Versace, Tom Ford, Juicy Couture και Miu Miu, έχει περπατήσει για πολλά labels στις πασαρέλες του κόσμου και έχει φωτογραφηθεί για περιοδικούς τίτλους όπως οι Vogue Australia, ELLE US, Vogue Brazil, Vogue Italy, GQ Mexico και i-D.

Τελευταίο της εξώφυλλο αυτό που ποζάρει με την κλασικά ευπώλητη ηδυπάθεια για το δεύτερο τεύχος της ψηφιακής έκδοσης or the digital magazine, the Victoria’s Secret Angel sizzles in a one-piece swimsuit. For the accompanying editorial, Candice enchants in every shot wearing glittery sequins and metallic pieces. Stylist Juliana Dequeker selects pieces from brands like Tropic of C, NK Collection and Rosa Cha.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ