Εβδομάδα μόδας: το streetwear είναι η νέα πολυτέλεια για τον Louis Vuitton
Μετά τον Κιμ Τζόουνς και την πρώτη του αντρική συλλογή για τον Dior Homme ο διάδοχος του στον Louis Vuitton, o Virgil Abloh απέδειξε γιατί τον αντικατέστησε στο τιμόνι του οίκου μόδας.
Με τους φίλους του Κάνιε Ουέστ, Rihanna και Kid Cudi στην πρώτη σειρά ο αμερικανός σχεδιαστής Abloh που έφερε επανάσταση στη μόδα με το label του, Off-White, έφερε το streetwear στην καρδιά της γαλλικής πολυτέλειας με δημιουργίες πολύ ακριβές και πολύ urban.
Εβδομάδα μόδας: flower power & παστέλ η νέα αντρική μόδα του Dior Homme
"Σεβάστηκε την κληρονομιά του οίκου, κάτι που μετράει πολύ ωστόσο έφερε το δικό του χαρακτήρα στον οίκο" είπε ο Roopal Patel, διευθυντής μόδας στο Saks Fifth Avenue.
Δίνοντας έμφαση σε αυστηρές, γεωμετρικές γραμμές και τα αξεσουάρ ο σχεδιαστής ξεκίνησε με το απόλυτο λευκό φέρνοντας σιγά σιγά περισσότερα χρώματα στην παλέτα του αντρικού στιλ.
Eβδομάδα μόδας: τρελοί Πιερό και ωδή στο κίτρινο της Μεσογείου για τον Jacquemus
Στο πόδι η ΕΛ.ΑΣ. για τον παράνομο τζόγο των εορτών – Λουκέτο σε δύο παράνομα μίνι καζίνο σε Κερατσίνι και Θεσσαλονίκη – Βαριές «καμπάνες» στους παραβάτες
17:13
Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν - Πεζεσκιάν: Στο επίκεντρο το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν
17:03
Για ποιους επιτρέπεται η είσοδος και η έξοδος από τη χώρα το 2026: Τι προβλέπει η απόφαση Χρυσοχοΐδη
17:00
Στο νοσοκομείο τρίχρονο παιδί από σοβαρή επιπλοκή της γρίπης στο Βόλο
16:47