ΜΟΔΑ

Sinead McNamara: ποια ήταν η influencer που βρέθηκε νεκρή σε yacht δισεκατομμυριούχου στην Κεφαλονιά

Sinead McNamara: ποια ήταν η influencer που βρέθηκε νεκρή σε yacht δισεκατομμυριούχου στην Κεφαλονιά

To μυστήριο γύρω από τον θάνατο της 20χρονης social media influencer από την Αυστραλία Sinead McNamara που κατέληξε σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου είχε διακομισθεί εσπευσμένα με αεροδιακομιδή από την Κεφαλονιά μοιάζει να πυκνώνει.

Το λιμενικό συνεχίζει την έρευνα για τις αδιευκρίνιστες συνθήκες θανάτου έχοντας ανακρίνει τα 23 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού του μεγιστάνα από το Μεξικό Alberto Bailleres ενώ στην πατρίδα της το πένθος έχει κατακλύσει τα κοινωνικά δίκτυα για το αιφνίδιο και τραγικό επίλογο στο τελευταίο, ελληνικό καλοκαίρι της ζωής της.

Η ΜcNamara εργαζόταν στη θαλαμηγό Mayan Queen IV του μεξικανού δισεκατομμυριούχου και βρέθηκε κρεμασμένη στο πίσω μέρος του yacht.

Η McNamara ζούσε "τη ζωή με πάθος χωρίς φόβο", όπως ήταν και η φιλοσοφία ζωής της γεννημένης influencer με καταγωγή από το Port Macquarie.

Η McNamara εδώ και πέντε χρόνια, ως γνήσια millenial, είχε επενδύσει στα κοινωνικά δίκτυα για να κερδίσει εντυπώσεις, likes και χρήματα με αναρτήσεις στις οποίες συχνά προωθούσε μαγιό και προϊόντα ομορφιάς.

Περιπετειώδης και με αγάπη για τα ταξίδια η ΜcNamara μετρούσε 23.000 followers στο Instagram.

Ως άλλη τραγική ειρωνεία το μοντέλο και social media influencer από την Αυστραλία είχε κάνει μια ανάρτηση όπου ανυπομονούσε να συναντηθεί με τη μεγαλύτερη αδελφή της στην Ελλάδα μία εβδομάδα πριν.

Τα media στην Αυστραλία παρακολουθούν την εξέλιξη της υπόθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ