ΜΟΔΑ

Rihanna: haute couture παρέμβαση μετά τον ακτιβισμό

Rihanna: haute couture παρέμβαση μετά τον ακτιβισμό

H Rihanna μπορεί να κάνει τα πάντα. Να τραγουδάει, να χορεύει, να σχεδιάζει ρούχα, εσώρουχα, να καθιερώνει τάσεις στο μεικ απ με τη σειρά καλλυντικών της, να κάνει ακτιβισμό, να παρεμβαίνει δημόσια για την παιδεία στις υποανάπτυκτες χώρες και στον ελεύθερο χρόνο της να ποζάρει ως αληθινή diva στο φθινοπωρινό τεύχος του Garage Magazine.

Είναι η δεύτερη φωτογράφηση της σε εξώφυλλο έκδοσης μόδας μετά την ιστορική, για τη βρετανική έκδοση της Vogue, εμφάνιση της στη βίβλο του στιλ.

Η τραγουδίστρια της R&B και ποπ μουσικής έσπασε ένα ταμπού ως η πρώτη μαύρη γυναίκα που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue στο πιο ευπώλητο, μεγάλο και πολυτελές τεύχος όλων, αυτό του Σεπτεμβρίου 2018.

Το ήθος, το ταλέντο, η τύχη, η βαβούρα, το όραμα: Κυκλοφορεί το ντοκιμαντέρ της Ριάνα

«Ένα ατρόμητο είδωλο της μουσικής βιομηχανίας και επιχειρηματίας, όσον αφορά τον ισχυρό συνδυασμό μόδας και διασημότητας, κανείς δεν τα καταφέρνει καλύτερα. Ανεξάρτητα από το πόσο απαιτητικό είναι το στυλ, ή πειραματική η διάθεση, δεν την χάνεις ποτέ στις εικόνες. Είναι πάντα η Ριάνα» σχολίασε ο διευθυντής της Vogue Έντουαρντ Ένινφουλ. «Και υπάρχει ένα μάθημα για όλους μας σε αυτό. Και υπάρχει και ένα μάθημα για τη Vogue σε όλο αυτό, επίσης: Προσλάβετε περισσότερους "έγχρωμους" ανθρώπους».

Γιατί η Rihanna ζητάει 50 εκατομμύρια ευρώ από την Άνγκελα Μέρκελ

Φωτογραφημένη από την Deana Lawson η pop star φοράει δημιουργίες των Dolce & Gabbana,Gucci, Alexander McQueen και Valentino Haute Couture.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ