ΜΟΔΑ

Ερωτευμένοι στη Νάπολη οι Gigi Hadid & Zayn Malik για τη Vogue

Ερωτευμένοι στη Νάπολη οι Gigi Hadid & Zayn Malik για τη Vogue

Oι Gigi Hadid και ο Zayn Malik αφήνουν την ιδιωτικότητα της σχέσης τους στην άκρη για να ερωτευούν με τους ίδιους αλλά και τη μόδα στις σελίδες της αμερικάνικης Vogue για τον Μάϊο 2016.

Μάστορες και οι δύο στο χειρισμό των κοινωνικών δικτύων, οι Hadid και Malik μοιάζει να δίνουν επίλογο στο παιχνίδι με τα media για το αν είναι/δεν είναι το ζευγάρι της χρονιάς κάτω των 25 με τον πιο κομψό τρόπο.

Φωτογραφημένοι στη ρομαντική και κυρίως ιστορική πολή της Νάπολη από τον Mario Testino επιβαίνουν όχι σε Vespa αλλά σε μηχανή μεγάλου κυβισμού (γιατί;) σαν ένα all-time classic ζευγάρι του Αμερικάνικου Ονείρου στην Ευρώπη, η Hadid φοράει cropped leather παντελόνι και εκείνος ένα slim jacket με Ray-Bans θυμίζοντας κάτι από Grease στο πιο κομψευόμενο του.

Ρετρό και μοντέρνο, με gingham prints να πρωταγωνιστούν στις στιλιστικές επιλογές οι Hadid και Malik είναι ερωτευμένοι, ειδικά όταν ένα περιοδικό σαν τη Vogue επιθυμεί να απαθανατίσει το συναίσθημα τους με τα σωστά outfit για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ