ΜΟΔΑ

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο αγαπάει το athleisure όσο και τα παιδιά της

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο αγαπάει το athleisure όσο και τα παιδιά της

"Tο σώμα σας δεν πρόκειται ποτέ να γίνει όπως ήταν πριν την εγκυμοσύνη, ό,τι κι αν σας πουν. Δεν γίνεται" λέει η Αλεσάντρα Αμπρόσιο στο Net-a-Porter ντυμένη με την τάση των καιρών.

"Nομίζω ότι τώρα έχω ένα πολύ καλύτερο σώμα από ό,τι πριν αποκτήσω τα παιδιά μου. Έχει να κάνει με το σχήμα του, φαίνεται πιο διαφορετικό και αισθάνομαι καλύτερα από πριν" σπεύδει να συπμπληρώσει η μητέρα δύο παιδών και Άγγελος της Victoria's Secret ανάμεσα σε πολλά άλλα γαλόνια επάνω της.

Στη συνέντευξη που συνοδεύει το editorial Body Of Work η Αμπρόσιο μας υπενθυμίζει ότι στη χώρα της, την Βραζιλία, "οι καμπύλες λατρεύονται". "Προέρχομαι από αυτήν την καρναβαλίστικη κουλτούρα, όπου οι γυναίκες παρελαύνουν φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι. Το σώμα της κάθε γυναίκας εκεί είναι θαυμάσιο, όχι επειδή είναι τέλειο, αλλά επειδή αγαπούν τη ζωή. Ποτέ δεν έχουν ένα σώμα που να μοιάζει με της Μπάρμπι, στη Βραζιλία το σχήμα του γυναικείου σώματος έχει τις σωστές καμπύλες, ανεξάρτητα από τις αναλογίες ή το μέγεθος τους" λέει η Αμπρόσιο που συνεχίζει να συνεργάζεται με την εταιρία που θεώρησε την Erin Heatherton "χοντρή".

Η 34χρονη από το Ρίο είναι μια γυναίκα πειθαρχημένη και πρόθυμη να ακολουθήσει μία ακραία δίαιτα για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και να μπορέσει να περπατήσει στις πασαρέλες των μικρών υφασμάτων.

"Μετά τη γέννηση του παιδιού μου είχα μόνο τρεις μήνες για να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης, πριν πάρω μέρος στο σόου της Βικτόρια Σίκρετ το 2008 και μπήκα σε μία δίαιτα 1.200 θερμίδων την ημέρα. Αυτό δεν θα μπορούσα να το ξανακάνω" λέει στο The Edit του Net-a-Porter.

"Τρώω τα πάντα με μέτρο και κάθε μέρα κάτι το διαφορετικό. Προσπαθώ να μην τρώω πολλά ζυμαρικά, αλλά όταν είμαι στην Βραζιλία όπου τα πάντα έχουν ζυμαρικά ή ψωμί, αλλά είναι τόσο νόστιμα, τρώω ότι θέλω, αλλά μόλις γυρίσω στο Λος Άντζελες τότε τρώω μόνο σαλάτες και κοτόπουλο ή ψάρι με λαχανικά" συμπληρώνει η μητέρα Αμπρόσιο που το athleisure την αγάπησε όσο εκείνη το σώμα της μετά την γέννα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ