ΜΟΔΑ

Η Εμίλια Κλαρκ θα ήθελε να σταματήσετε να κάνετε spoilers για το Game Of Thrones

Η Εμίλια Κλαρκ θα ήθελε να σταματήσετε να κάνετε spoilers για το Game Of Thrones

Ο πολυαναμενόμενος 6ος κύκλος της επικής σειράς του Game of Thrones έκανε την πρεμιέρα της στις ΗΠΑ και προκάλεσε τσουνάμι από αναρτήσεις σε κάθε κοινωνικό δίκτυο.

Με τους οπαδούς αλλά και τα media να θέλουν να μοιραστούν μαζί μας όλα όσα έγιναν στη μεγάλη πρεμιέρα, η Εμίλια Κλαρκ, η Ντενέρις Ταργκάριεν, μητέρα των Δράκων θα ήθελε να σταματήσουν τα spoilers και παράλληλα φωτογραφίζεται για τη Vogue Αυστραλίας αποδεικνύοντας ότι πολύ δικαιολογημένα το Esquire την έχει αναδείξει σε Γυναίκα της Χρονιάς.

Η αλήθεια είναι ότι η Κλαρκ ποτέ δεν λέει κάτι τέτοιο στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό καθώς η 29χρονη Βρετανή ηθοποιός ποζάρει αισθησιακά με το φακό της Emma Summerton για μια εμφάνιση της που καλωσόρισε στο Instagram της με τη λεζάντα: "Είναι μια χαρούμενη ημέρα όταν σε κάνουν να δείχνεις 55.000 φορές καλύτερα απ’ ότι είσαι στην πραγματικότητα".

Αν όμως τη ρωτήσεις, θα ενοχληθεί και θα αφήσει τον Ντρόγκον να τιμωρήσει κάθε προδότη της πλοκής που ξεκίνησε με μια πρεμιέρα αφιερωμένη στην Κόκκινη Γυναίκα. Αυτό είναι και το τελευταίο πράγμα που θα διαβάσετε από εμάς για τον 6ο κύκλο -υποθέτουμε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ