ΜΟΔΑ

H Kim Kardashian στη Vogue Αυστραλίας

H Kim Kardashian στη Vogue Αυστραλίας

To τεύχος του περιοδικού που κυκλοφορεί στα περίπτερα στις 16 Μαΐου θέλει την Kim Kardashian ήρεμη όσο ποτέ. Δεν έχει λόγο να μην είναι.

Με την αυτοκρατορία της να μην δείχνει σημάδια κάμψης, η Kim Kardashian αν και έχει περπατήσει σε αναρίθμητα κόκκινα χαλιά από τότε που γέννησε τον γιος της, Saint, δεν είχε ωστόσο φωτογραφηθεί για κάποιο περιοδικό που υπενθυμίζει το brand της.

“Θέλω να ζήσω τη ζωή της και να είμαι επιτυχημένη, να δουλεύω σκληρά αλλά και να κάνω πολλά παιδιά” λέει στο περιοδικό η Kim Kardashian για το πρότυπο της, τη μητέρα της Κρις Τζένερ. “Θέλω να φροντίζω τους ανθρώπους της ζωής μου” λέει.

Χωρίς να λησμονεί τον πατέρα της (“είναι ο ήρωας μου”), η Kardashian μιλάει για τη μιζέρια που της εξασφαλίζουν οι ημέρες που δεν κοιμάται καλά και εξαίρει μια ποιότητα που εκτιμάει σε έναν άντρα περισσότερο από όλες. Το χιούμορ.

Το δεύτερο εξώφυλλο της στο περιοδικό μόδας της Αυστραλίας μετά τον Φεβρουάριο του 2015, η Kim Kardashian φωτογραφίζεται φορώντας ρούχα Yeezy Season 3 σχεδιασμένα από τον σύζυγο της, Kanye West, στη φωτογράφιση που επιμελήθηκε η διευθύντρια μόδας του περιοδικού Christine Centenara και απαθανάτισε ο Lachlan Bailey.

“Tι θα ήσουν αν δεν ήσουν η πιο αναγνωρίσιμη διασημότητα σήμερα;” Τη ρωτάνε στη συνέντευξη που θα κυκλοφορήσει στην έντυπη μορφή του περιοδικού σε μια εβδομάδα από σήμερα. “Θα ήθελα να δουλεύω στο εγκληματολογικό και να ζω μια κανονική ζωή” απαντάει.

H Κim Kardashian εξακολουθεί να μπορεί να ζει στο δικό της κόσμο εξουσιάζοντας το δικό μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ