ΜΟΔΑ

Kάννες 2016: Πως η Bella Hadid έσκισε το κόκκινο χαλί στα δύο

Kάννες 2016: Πως η Bella Hadid έσκισε το κόκκινο χαλί στα δύο

"Ποιά Gigi;"

Μετά την εμφάνιση της μικρότερης αδελφής της, Bella Hadid, η ξανθιά της οικογένειας θα πρέπει να παλέψει πολύ για να αποδείξει ότι μπορεί να είναι πιο σέξι και ερωτική από την 19χρονη αδελφή της που φόρεσε την κόκκινη δημιουργία του Alexandre Vauthier στην πρεμιέρα της ταινίας La Fille Inconnue (The Unknown Girl), μιας ταινίας που κανένας δεν ασχολήθηκε μαζί της...

Χωρίς εσώρουχα, με το αβυσσαλέο σκίσιμο και ντεκολτέ να απειλούν με αποκαλύψεις των χυμώδων αναλογιών της, η Bella έκανε την USA Today να αναρωτηθεί αν αυτό που φοράει μπορεί να θεωρηθεί φόρεμα. "Τυπικά, ναι" απαντάει η δημοσιογράφος.

Η μικρή Hadid κάνει το ένα πρωτοσέλιδο μετά το άλλο. Αθλήτρια της ιππασίας, η 19χρονη δεν θα μπορέσει να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς του Ρίο καθώς διαγνώσθηκε ότι πάσχει από τη νόσο του Lyme.

Σύντροφος του The Weeknd, πρωταγωνίστρια στην πρόσφατη Εβδομάδα Μόδας της Αυστραλίας που λέγεται ότι της έφερε συνολικά έσοδα $291,760 και αποφασισμένη να διαφοροποιηθεί από την αδελφή της ("είμαι και εγώ ανοιχτόχρωμη αλλά έπρεπε να αλλάξω την εμφάνιση μου, είμαι άλλωστε πιο σκοτεινή από την Gigi" είπε στο GQ για τα βαμμένα, καστανά μαλλιά της) η Bella είπε στο GQ ότι "οι ξανθιές είναι αγγελικές".

Εκείνη όχι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ