To μεσογειακό καλοκαίρι της Ιρίνα Σάικ στις σελίδες της Vogue Japan
Μπορεί η εμφάνιση της στο πλευρό του Μπράντλεϊ Κούπερ στο συνέδριο των Δημοκρατικών να ενόχλησε τους Ρεπουμπλικανούς ωστόσο το κορυφαίο μοντέλο από τη Σιβηρία δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με μικροπολιτικά ζητήματα.
Αποδεικνύοντας ότι είναι κάτι περισσότερο από ακόμη μια καλλονή, η Σάικ κατακλύζει τις σελίδες της Vogue Japan για το τεύχος Σεπτεμβρίου 2016.
Ποζάροντας κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου και δη της Ιταλίας -άλλωστε και το editorial μόδας ονομάζεται "Irina in The Sun Of Italy", η Σάικ φοράει δημιουργίες των οίκων Alexander McQueen, Ralph Lauren, Nina Ricci και άλλων παραδίδοντας μαθήματα στιλ για το φθινόπωρο σε λευκό, άσπιλο φόντο.
Ο φωτογράφος Giampaolo Sgura συνεργάστηκε με τη μάγο της εικόνας, την εξίσου διάσημη με το μοντέλο fashion editor του περιοδικού Anna Dello Russo για να δικαιώσουν την Σάικ ως ένα top model που δεν είναι απλά μια Ρωσίδα κυρία των κυρίων της.
Παπαστράτος: Τζίρος άνω του 1 δισ. ευρώ και ισχυρή ανάπτυξη με νέες επενδύσεις ύψους 25 εκατ. ευρώ
18:54
Ξεπέρασε τους 41 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος την Δευτέρα - Πού καταγράφηκε η υψηλότερη θερμοκρασία
18:45
Φωτιά σε δασική έκταση στο Μέτσοβο Ιωαννίνων - Σηκώθηκε ένα ελικόπτερο
18:43
Στα 117 εκατ. ευρώ οι δωρεές προς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας από τον Ιούλιο του 2023
18:35