To μεσογειακό καλοκαίρι της Ιρίνα Σάικ στις σελίδες της Vogue Japan
Μπορεί η εμφάνιση της στο πλευρό του Μπράντλεϊ Κούπερ στο συνέδριο των Δημοκρατικών να ενόχλησε τους Ρεπουμπλικανούς ωστόσο το κορυφαίο μοντέλο από τη Σιβηρία δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με μικροπολιτικά ζητήματα.
Αποδεικνύοντας ότι είναι κάτι περισσότερο από ακόμη μια καλλονή, η Σάικ κατακλύζει τις σελίδες της Vogue Japan για το τεύχος Σεπτεμβρίου 2016.
Ποζάροντας κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου και δη της Ιταλίας -άλλωστε και το editorial μόδας ονομάζεται "Irina in The Sun Of Italy", η Σάικ φοράει δημιουργίες των οίκων Alexander McQueen, Ralph Lauren, Nina Ricci και άλλων παραδίδοντας μαθήματα στιλ για το φθινόπωρο σε λευκό, άσπιλο φόντο.
Ο φωτογράφος Giampaolo Sgura συνεργάστηκε με τη μάγο της εικόνας, την εξίσου διάσημη με το μοντέλο fashion editor του περιοδικού Anna Dello Russo για να δικαιώσουν την Σάικ ως ένα top model που δεν είναι απλά μια Ρωσίδα κυρία των κυρίων της.
SPONSORED
Εκλογές στην Κύπρο: Οι νέες ισορροπίες και οι κερδισμένοι - Στη Βουλή ο Φειδίας Παναγιώτου
07:23
Κόμμα Τσίπρα: Νέα πρόσωπα, οργανωτική δομή και ψηφιακά εργαλεία
07:14
Το δόγμα της «γαλάζιας παράταξης» απέναντι στην «κομματογέννεση»
07:05
Πέθανε η Γωγώ Μαστροκώστα: Μια ξεχωριστή παρουσία στην ελληνική showbiz
07:01