ΜΟΔΑ

Μπρούνι & Λίλι-Ρόουζ Ντεπ πρωταγωνίστριες στο φουτουριστικό show της Chanel

Μπρούνι & Λίλι-Ρόουζ Ντεπ πρωταγωνίστριες στο φουτουριστικό show της Chanel

Με τον Μήνα της Μόδας να κορυφώνεται, ο γαλλικός οίκος έδωσε ξανά ένα show που συγκέντρωσε επώνυμους, κοσμικούς, ανώνυμους που ίσως είναι πιο σημαντικοί από τους προηγούμενους. Ακολουθούν πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το σόου της Chanel, πέρα από το ότι ήταν μια γιορτή παριζιάνικου στιλ που χαιρέτησε η Κάρλα Μπρούνι σε μια από τις πολύ σπάνιες, συλλεκτικές εμφανίσεις της αλλά και η νέα γενιά της γαλλικής κομψότητας, κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί, Λίλι Ρόουζ Ντεπ και νέα μούσα του οίκου.

1. Ο Καρλ Λάγκερφελντ μεταμόρφωσε το Grand Palais σε κέντρο επεξεργασίας δεδομένων, με τεράστιους server να ορίζουν τους διαδρόμους για την επίδειξη.

2. Η μούσα Λίλι-Ρόουζ κάθησε στην πρώτη σειρά δίπλα από τους Usher, Courtney Love και την κόρη της Frances Bean Cobain.

3. Αν και κλασικά τα show του οίκου τα άνοιγαν επώνυμα κορίτσια του modeling (βλ. Werbowy ή Delevingne) φέτος την έναρξη ανέλαβαν δύο ρομποτικές fashionista. Οι μούσες του Κάιζερ της μόδας Edie Campbell, Soo Joo Park, Catherine McNeil, Lindsey Wixson, Louise Parker και Arizona Muse ακολούθησαν.

4. Το χτένισμα της μόδας είναι απλό, ανάλαφρο, χαριτωμένο, σχεδόν εφηβικό. Η αλογοουρά είναι για τον hairstylist της Chanel, Sam McKnight, αυτό που προτιμάει η μόδα που ισορροπεί ανάμεσα στο ρετρό και το φουτουριστικό.

5. Τα αξεσουάρ έπαιξαν ακόμη μια φορά πρωταγωνιστικό ρόλο με τις τσάντες να έχουν απίθανο reboot με πινελιές από τη rave κουλτούρα του παρελθόντος. Τα παπούτσια ήταν άνετα pumps ή μπαλαρίνες με το έμβλημα του οίκου.

9.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ